ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

esküszöm, nem italra kell 2.

2011.10.03. 20:05 | Tartótiszt | 1 komment

Címkék: közlemény malifaux cantina puppet wars

Megérkezett a Puppet Wars és a Terraclips is kis hazánkba. Előbbi ki is próbálható a Cantinában. De ha azt akarjuk, hogy ne csak pár napig, akkor ideje véglegesíteni a tervezett közös vásárlást.

Szóval ezen a linken elérhetők az infók. A Főnixcsarnok a Puppet Warsra ad 30% kedvezményt is a Cantinának, ezt már beépítettem az árkalkulátorba. Az lenne a feladat, hogy aki jelentkezett, az döntsön, hogy a két tétel közül maximum mekkora csomagot hajlandó finanszírozni. És ennek fényében határoznánk a vásárlásról.

Például, ha valaki az összes elérhető Terraclips modult szeretné a klubban tudni, akkor a Terraclips oszlopába egy 1-est, mellé pedig egy C-t kell, hogy írjon. Ha a Pupper Warsból csak az alapcsomagnak látja értelmét, oda akkor az 1-es után egy A-t kell vésni.

Remélem, érthető voltam. Aki akar/tud, csatlakozzon, mert azzal is kevesebb lesz az egy főre jutó összeg!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr863276137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2011.10.11. 10:44:45

Több mint egy hét alatt a korábbi jelentkezők felének sikerült jeleznie, hogy pontosan akkor mit szeretne. Ennyi ember kevés, úgyhogy részemről befejeztem a szervezkedést. Evvan.
süti beállítások módosítása