ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

Dögmeleg kakiban a Guild

2012.06.23. 07:28 | Tartótiszt | Szólj hozzá!

Címkék: guild malifaux

DeadHeat.jpg

Elindult a világliga, és az első hét rögtön megmutatta, mennyire tehetetlenek a Guild őrei akkor, ha Malifaux valódi urai komolyra fordítják a dolgokat. Az egyetlen területváltozás a város elvileg legjobban őrzött részében történt, ahol a Neverborn csapatok mellett élőholt hordák is nagy számban bukkantak fel, és végül csak egy hajszállal is, de az előbbieknek sikerült megszerezni az irányítást.

Az új hét néhány új szabályt is hozott: mostantól a támadó győzelme 2 szektorpontot ér, míg a védő győzelme marad 1 pont. A 2-es szektorban pedig kiírtak egy különleges (opcionális) küldetést.

A hazai ligára szépen gyűlnek a jelentkezők, de meccseket csak a versenyen sikerült lejelenteni. Elég kapkodva kellett indulni, meg ugye a verseny is volt, viszont most már igazán nincs kifogás, jöhetnek az eredmények a táblázatba!

A festőversenyre is van már 8 jelentkező, sőt az első kész baba is befutott. Itt sincs senki lemaradva még, ha esetleg indulni szeretne. Aki még nem tag a Facebook oldalon, az jelentkezzen!

A világliga állása:
 
Malifaux Summer Campaign (1).jpg
 

1) Western Slums (1)
2) Downtown (3)*
3) Northern NCZ (2)
4) Industrial Zone (1)
5) Southern NCZ (2)
6) Warehouse District (Quarantined)(2)
7) Little Kingdom and surrounding Slums(3)*
8) Quarantine Zone(3)*
9) Deadwalks City (Quarantined) (3)*
10) Salvage and Logistics (2)
11) The Burns (2)
12) Howling Slums (1)
13) Southern Slums (1)
14) Southgate (3)*
15) Southern Docks District (Quarantined) (1)

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr594605878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása