ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

M2E: Neverborn lép és matt

2014.11.25. 19:47 | Tartótiszt | Szólj hozzá!

Címkék: taktika vassal malifaux

A múltkor ígértem, hogy jelentkezem a döntő megnyerésének nehezebb útjával, amit akkor kellett volna követni, ha nem sikerül elhozni a kezdeményezést. Azt mondjuk nem mondhatom, hogy elárasztottak a megfejtésötletek, de legalább a magam szórakoztatására levezetem a szituációt.

chess_steampunk.jpg


Szóval a helyzet a következő: Zoraida elrepült biztonságosabb éghajlatra, és a hozzá legközelebb eső Silurid is túl messze van ahhoz, hogy átadja az üzenetet. (Zoraida aurája az alábbi képen 1"-es, a Siluridé meg 7", ami az ugrás távja.) Ha viszont nem csinálom meg ezt a sémát, akkor 6-5-re kikapok, mert a Distractot is meg tudja úszni azzal, hogy Francois megöngyilkolja magát.

1.jpg

Első blikkre oda a meccs, de csak elsőre, mert egy nem is túl nehéz kombinációval simán hozható a Deliver a Message. Még mindig nem késő elgondolkodni rajta, de innentől jön a spoiler meg a megfejtés képekben és képaláírásokban! A különböző húzásokhoz azt a bekevert paklit használom, amelyikkel kezdtem az ötödik kört.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr696932267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása