ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

családpolitika + 500 pont cygnar

2007.08.25. 23:43 | geistwald | Szólj hozzá!

Címkék: közlemény warmachine privateer press

Az utóbbi időben kicsit sűrű az élet, 48 órásak a napok, nem is írtam valami sokat. De most, de most, de majd most. Megnősültem ugyanis (ennek következtében a feleségem férjhez ment), így egyre több időm lesz firkálgatni. A rendezvénysorozatnak persze nincs vége, még két hétig élek lidokainos beöntéseken, ami azért csak bajosan lendít át a kevésbé ihletett pillanatokon. A baloldali képen a felek közvetlenül a ratifikációs folyamat lezárása után láthatók, amint a kamerának is bemutatják a frissen aláírt dokumentumokat, mintegy demonstrálva a kölcsönösen profitábilis együttműködés újabb távlatainak megnyitását illető várakozások meghatározó szerepét.

Apropó frissen aláírt, másodperceken belül megy a PP-rendelésem, az alább következő elemekkel. Nem tudom, értelmes-e ez a felállás, de nem is érdekel különösebben, mert nagyon jól fog kinézni, és már megvan a terv a 750-es bővítéshez. Egy biztos: long gunnereket látni sem akarok, és kihagyom az összes olyan dolgozót is, aki elektromos késsel hadonászik. Egy leendő Cygnar-játékostól ez biztosan béna dolog, de mit csináljak.

Szóval:
Army Points: 500/500

Lt. Allister Caine
Gun Mage Captain Adept
Journeyman Warcaster
Ironclad
Sentinel
Arcane Tempest Gun Mages
Trencher Chain Gun Crew
Trenchers (6)

A színsémával egyelőre küszködöm, mert mindenképpen bele kell komponálni egy kis kéket — a hivatalos megoldás viszont egyáltalán nem tetszik, unalmas.

Más: 5 nap múlva jelenik meg a Hordes Evolution kiegészítő, addig mindenki tapassza nedves orrát a monitorra. A következő poszt témája Victoria Lamb élete és munkássága lesz. Aloha.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr88189336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása