ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

az aktivitás látszata 2.0

2007.12.12. 17:16 | geistwald | 3 komment

Címkék: idézet warhammer fantasy wargaming

December közepe van, ennek megfelelően napi tíz órát* ülök a gépnél (munka), amit nincs kedvem még öttel (szórakozás) megfejelni. Hétvégén jön egy újabb battle report, ezúttal 500 pontos összecsapást tervezünk. Most egyszerűbb kopipésztelni, mint bármit kitalálni, ezért idemásolom az egyik kedvenc idézetemet, amit wargaming oldalakon találtam. A gyakorlatilag döglött Warhammer Palace fórumon Dark Lord Jim volt az egyik legértelmesebb és legaktívabb szerző, kár, hogy már csak a Blood Keepen találkozhatunk vele. Különösen a cikkei voltak hasznosak és szórakoztatóak, most is az egyik ilyenről van szó: az Army of Sylvania taktika elején olyan hírességek ajánlását olvashatjuk, mint Luthor Huss vagy Khorne. A legjobb pedig a következő:

Yet more perfidy from the forces of unending Darkness eternally ranged against us. But we are the children of Aenarion, the proudest of beings to walk this world. Against the tides of Undeath and the unstoppable Bound Spell (Power Level 4) Grave Markers we stand firm. We are the Asur, and for as long as there is light we shall shine.

- Prince Tyrion, Defender of Ulthuan, displaying an amazing knowledge of game mechanics

* Nemsokára jönni fog egy hozzászólás, ami megpróbálja hiteltelenné tenni az adataimat, és egyáltalán, megpróbál majd lejáratni ország-világ előtt. Kérem mind a tizennyolc állandó olvasómat, ne üljenek fel a provokációnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr87261790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2007.12.12. 19:29:26

Szerintem is sokat dolgozol. Nemtom, engem mi visz rá, hogy itthon is a géppel szöszmögjek.

tartótiszt 2007.12.13. 07:14:37

A *-ozott rész tömény baromság (egyben a menedzsmenthez való rosszindulatú hozzáállás mintapéldája). Ellentétben a 10 órával, ami igaz. De a csavargyárban sem könnyű, ott még pisilni sem akkor megy az ember, amikor szeretne.
süti beállítások módosítása