ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

kiváló szatír és rönkhajító trollkin

2008.01.08. 14:30 | geistwald | 2 komment

Címkék: figura privateer press hordes

Mostanában szinte naponta spamelnek valami újabb figurát a Privateer Press főoldalán, ez legyen a legnagyobb bajunk. Egy ideje már nem is posztolok erről, de a mai frissítés annyira jó, hogy nem állom meg. Kijött a kép négy darab, áprilisban megjelenő modellről, ezúttal a Circle és a trollok a kedvezményezettek. A stone scribe chronicler elég jól sikerült, mint ahogy a blackclad wayfarert is eltalálták. A lényeg azonban a gnarlhorn satyr és a trollkin caber thrower, ezek egyszerűen kurvajók lettek. A szatír jól van kifestve, ami sokat javít minden zsánerképen, de nagyon tetszik az is, hogy a szobrász szépen bevette a gyógyszerét, mielőtt nekiült a munkának. Az ilyen extra méretű bestiákat minden kiadó hajlamos túlzásba vinni: ha már nagy és különleges a mini, akkor minden szempontból nagyot akarnak dobni vele, és megszületik egy nevetséges izé, amin csak röhögni lehet. A gnarlhorn satyr ezzel szemben hitelesen néz ki, a sculpt egyszerű és hatásos, a kos feje pedig teljesen rendben van. Utóbbi kellemes meglepetés. Nézzük csak meg ezeket a minősített szánalmakat, amelyek már korábban napvilágot láttak. A PP sem kivétel. Többet hadd ne linkeljek ide, van még belőlük pár tucat.

A caber thrower hasonló erényekkel bír, de nem a sculpt a lényeg benne (az is szép), hanem a trollblood frakcióhoz remekül passzoló téma. Itt egy kép, ez van a szabálykönyvben. Szerintem zseniálisan passzol az egész sereg hangulatához. Fogalmam sincs, hogy mit tud maga a figura, de ha trollkin sereget gyűjtenék, úgy kellene kicsavarni a kezemből. Sajnos a legutóbbi Cygnar újdonság, a precursor knights egység valamiért nem jön be. Pedig egyáltalán nem rossz, de egyszerűen nem tudom elképzelni őket a tranchereim mellett. Vagy bármi mellett az egész frakció kínálatából, ha már itt tartunk.

Ja igen. Call to Arms, Occupied Llael. Lehet nézegetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr97289517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.blogspot.com 2008.01.16. 19:00:05

Precursor Knights: Nem tudok tenni ellene, de nekem a lovagok ugrottak be róluk. Azok, akik aszondják, hogy "NI!" 8-/

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2008.01.16. 22:32:15

Jaja, ez eszembe se jutott, de télleg olyanok. Mondjuk nem ez velük a legnagyobb baj, hanem hogy teljesen kilógnak a többi Cygnar egység közül. (Lehet persze, hogy valakinek éppen ezért jönnek be.)
süti beállítások módosítása