ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

ligazáró 2.1

2011.06.06. 08:48 | rudeboy1969 | Szólj hozzá!

Címkék: esemény verseny warmachine privateer press hordes wargaming

A szervezők nevében szeretném megköszönni a részvételt mind a tegnapi versenyen, mind a Ligában!
Eseménydús nap volt, az biztos!

Mint már olvashattátok pKreoss nem akadt össze kalózokkal (bár gondolom őrájuk volt Zolinak egy "B" terve :) ), így behúzta a győzelmet. Azért ez képernyőn nagyon jól mutat, de a valóságban azért pl. Márkót le kellett győznie, és incstöredéken múlt a stealth elvétele, ergo a győzelem. Márkóval én is durva csatát játszottam, amit végül egy forced evo-s farkas nyert meg neki.
Másodiknak Rudi robbant be energiabombaként bizonyítva, hogy Cygnar alaposan félre lett ismerve. Első játékát mindenki végig élvezhette, főleg akkor üvöltött amikor elfelejtett egy körben fókuszt osztani  :aaaaa:. Végül Xor ellen métázott, és 3 századponttal maradt el Zoli mögött. Bronzérmes pedig Warboss lett, aki nagyon gyorsan lelkes kezdőből kőkemény ellenféllé nőtte ki magát. Ebben persze seregei (Cryx és most Légió) sem khmmm hátráltatták...  :D

Nagyon tetszett, hogy a 14 fős mezőnyből (már kellett asztalt összetolni) 6-an voltak csak Cantina törzstagok, 1-2 fővel minden résztvevő klub képviseltette magát. Külön köszönet Szetymeregnek és CSVnek a Főnixcsarnokból, akik a citromdíjat átadták az utánuk következő uccsónak, Sanyának, aki így az elvesztett meccsek mellett elvesztett korkedvezményes nyugdíját is siratta :)

Külön öröm volt régi barátaimat Danybuoyt és Jenőt a mezőnyben látni, akik abszolút kezdőként vállalták a megmérettetést. Olyannyira, hogy Jenő el is vert rendesen. Danybuoytól meg külön elnézést kérek a mozsárágyúk gyenge teljesítményéért!

Harmadik küldetésként visszahoztuk egyik MK1-es kedvencemet, a "táguló lyukat". A mindent elpusztító Orgoth átok legalább annyi változatosságot hozott a SR küldetésékbe, hogy nem középen kellett előretörni. Aki így tett (pl. a Juggernautom) az gyorsan el lett távolítva a teremből.

A Liga Warlordja Orosz Dávid lett a KCS színeiben. A légiója nagyon erős volt, megérdemelten húzta be a címet.
Stratéga Márkó lett, vele a versenyjáték ezért is volt különösen izgalmas, hiszen egy győzelemmel behozhattam volna! Ezek szerint csak van minimum egy T4-es Orboros lista ami használható.
Pusztítóként pedig Gróf 13 család gyászáért lett felelős, ennyi kis fertőzött elf puja, khadori anya, cygnari feleség, és hűséges házörző (Lariss) várta haza hiába szeretteit.

Az embermagas oszlopot itt lehet csemegézni: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At34MDmnjirRdGtoa2NPWjVvLVlCcGJveEJYNjc3VEE&hl=en_US&authkey=CNT5ub0E#gid=1

A következő akcióig pedig tessék véleményezni, flamewarozni, kiatáposozni, ötletelni az LFG-n, hogy értesüljünk a kedves játékosréteg igényeiről, hasfájásairól!
A következő liga záró versenye pedig NEM hardcore lesz, hanem 15 pontos páros verseny! Hogy mikor legyen? Ez már csak rajtatok múlik!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr72960896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása