ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

lord of the dance

2008.11.25. 07:37 | Tartótiszt | 9 komment

Címkék: figura nap képe szánalom privateer press circle of orboros

A PP oldalára kirakták Krueger the Stormlord (Epic Warlock) fotóját, ami azonnal beindította a fórumozó testvériség roflmao-zó platformját. A Circle-közösség kínjában viccelődik, és azon megy a versengés, ki tud jobb magyarázatot adni erre a tényleg szerencsétlen pózra. Az ötletek között Michael Flatley ugyanúgy felbukkan, mint a póktól megriadt varázsló. A békülékenyebbek nem kívánják azonnal beolvasztani a mintadarabot, és türelmesen várnak egy 360 fokos betekintőre. Nem akarom elkeseríteni őket, de sokkal jobb hátulról sem lesz...


A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr95787178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tengerSAM (törölt) · http://tengersam.blog.hu 2008.11.25. 10:37:12

Szerintem csak elbotlott a baromi hosszú köpenyében, mindenesetre meglepően ergya figura lett, már-már a GW-t juttatja eszembe... :P

Jinx · http://inkvizitor.hu/ 2008.11.25. 12:41:59

Kung fu irányzatokban van egy ilyen mozdulat. Az ellenfél hozzád képest jobbról-elölről támad szúró mozdulattal, bottal vagy lándzsával a lábadra. Ezért felrántod a jobb lábfejed térdmagasságba, hogy ne találjon el, majd a saját botoddal/szálfegyvereddel egy fenntről lefele, balról jobbra tartó köríves mozdulattal félreütöd a támadó fegyvert.

De ez itt nem egy kungfus, ráadásul a bal lába is mintha el lenne emelkedve a földtől... Ráadásul a két figurát összehasonlítva a régi sokkal "epicebbnek" tűnik ennél az idétlennél.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2008.11.25. 13:23:47

Felületes szemléléskor talán nem jön ki egyértelműen, de a legbénább a feje, azon belül is a minden mélytorkos művésznőt megszégyenítő méretűre nyitott szája. Kovi azonnal szerződtetné.

Huntroll 2008.11.25. 14:13:33

Megelőztél, én is írni akartam erről a szépségről. Legszebb öröm a káröröm, különösen más kárán, így a fél Trollblood fórum is nálatok röhög. Nem is olyan gáz az a Slag Troll ezek után...

Mondjuk meg kell hagyni, hogy Krueger pont az a warlock, aki ezt megérdemelte ;)

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2008.11.26. 08:24:15


Valsz a base miatt néz ki furán. Krueger elvileg repül, úgyhogy ha megemelték volna az egészet, akkor teljesen rendben volna. A levegőből lefelé hókuszpókuszol, de ugyanez a padlón béna. Amúgy szerintem nem rossz mini.

Gróf Úr 2008.11.26. 09:25:18

De geist, ki b.szta pofán baltával, h ilyen a szája?!? :-)

En3r6y52 · http://www.mini-world.hu 2008.11.26. 10:16:40

Szerintem ez is lebeg. Nem ér le egyik lába sem csak a ruhája. Gondolom azt nem akarták, hogy ilyen átlátszó kis műanyag rudak tartsák, ezért valaminek le kell érnie.
De tényleg majd egy körbeforgatható képen jön át milyen is a figura valójában. Ámbár a fején az sem fog segíteni.

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2008.11.27. 09:56:21


Nem ér le, mert másfél milliméter hiányzik hozzá. Ha a rongyai hosszabbak lennének, nem kéne műanyagrúd meg semmi. Lásd a primal Kruegert, csak ott meg a póz lett ergya.
Ehhez képest az epic Lylyth is lebeg, pedig annak nincs benne a munkaköri leírásában a lebegés :)

Quirin 2008.12.05. 13:42:16

Üdv itt is!
No, az én véleményem az, hogy ez egy repülő figura, ha erre gondolunk, akkor szerintem egész tűrhető, sőt érthető a mozdulat (alatta rohangáló kriel warriorok kapják a forked lightningot :D), és mivel Krueger minden egyes leírásban repül a harcokban és egyik modelljének lába sem éri a földet, így a véleményemet megalapozotttnak vélem. Nos, akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy a PPnél melyik elmebeteg modellezett füvet a base-ére - ha repül, akkor meg lehetett volna oldani, hogy úgy is nézzen ki, mert így valóban úgy néz ki, mint aki ijedtében felugrott és a földre céloz a lándzsájával, aminek semmi értelme.
És még egy dolog: az arcáról kár addig véleményt mondani, amíg csak a flee látszik.
süti beállítások módosítása