ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

győzelemre kárhoztatva

2011.03.21. 00:42 | Gróf Úr | 25 komment

Címkék: verseny battle report warmachine privateer press hordes circle of orboros protectorate of menoth cryx

Először engedjétek elmesélnem eme esemény előzményét, ezután elrebegem eredendő erőm epikus ébredését. Tehát vala a Liga (Windless Wastes - hajósként már a nevét is rühellem), amelyik visszahozta a kedvemet a Warmahordeshoz, két okból: egyrészt kitűnő új játékosokat ismerhettem meg (nem mintha a régiekkel gond lenne, de nem árt néha a vérfrissítés) másrészt annyira pezsgett, hogy soha nem kellett ellenfélre várni, sőt az emberek már telefonon/fórumon lefoglalták egymást jó előre. Szeretném tehát ezúton megköszönni a Liga szervezőinek a remek munkát és a rengeteg beletett időt, ellenfeleimnek a sok remek mérkőzést és emlékezetes eseményt. Eme eseménysorozat megkoronázásaként került sor a mai versenyre, melyet ismételten köszönök a szervezőknek és a nemes versengésben ellenfeleimnek, akikkel jó hangulatú, izgalmas és fordulatokban bővelkedő mérkőzéseket vívtunk és végre megtudhattam, milyen Dávidnak lenni ...na, nem a Góliátok között, csupán kockadobásilag.

Szóval történt még a liga elején, hogy Roli barátommal sereget cseréltünk - elvitte a Cygnarom nagy részét, cserébe adott egy szakajtó Menothot, mivel nem bírta a cikizést a Harbringeres listája miatt, no meg meg akart végre tanulni játszani úgy is, hogy nincs +3-a minden cselekedetéhez és akit leütnek tőle, az meg is hal és levesszük a tábláról. Remélem örömét leli a Cingárokban – jó banda az, lehet velük alázatot tanulni. Viszont így nekem lett egy új seregem, új stílus, új koncepció, egy rakat új szinergia (abból van itt bőven!), lehet kezdeni szinte elölről tanulni a játékot. Erről tervezek egy hosszabb posztot, afféle frakció-elemzést, távlatilag, ha van rá igény.

De térjünk vissza a versenyre: eszkalálódó konfliktus volt, vagyis 15+10+10 pontos sereggel kellett játszani három scenáriót (caster kill időre, középvonal-foglalás, bonyolult izé, ami helyett a caster kill a megoldás). A listám így nézett ki:

pSeverius

                Blessing of Vengeance

fucking Avatar of bloody Menoth

Choir alap

Vassal Mechanik

Bíztam benne, hogy elsőre Hordás ellenfelem lesz, neki meg kötelező Beasteket hoznia, akiket az Avatárral felszecskázok, ha meg valami kóbor unit tévedne a pályára, azt megoldja a BoSon közvetített Ashes to ashes. Mekkora tévedés! Megkaptam Goreshade the Bastardot, egy (ugye tudod, hogy az kettő?) adag Bane Thrallal, Tartár szósszal és DJ Hazabasszal Warboss értő irányítása alatt. Cryx részről logikus választás minden alacsony pontszámba Gorsi-orsi a featje miatt, no meg ő maga sem elhanyagolható erőforrás, bár leszáradna a hajam, ha egy hónapig vele kellene tolnom – megpróbáltam és hamarabb untam meg, mint az ellenfeleim. Ettől még remek választás és kemény dió. Szóval Goreshade, caster kill, Warboss kezd, fut, mint a veszett fene. Jövök én, felteszem az Eye of Menothot (aki Sevivel nem így kezd, annak nyomós oka van – vagy hülye), teszek egy Visiont a BoVra és betolom őt a (rendezői) jobbról támadó DJ rohamtávjába és arcolok egy megkezdő Immolationt a DJre, aki épp stealthes, szóval elnézően mosolyog. Az Avatár hazavár, eltávolodik a DJ által fenyegett részről és balra húzódik, fogadni az egyelőre még messze lévő Tartárt és kis barátait. A kórus énekel („Sej, a mi Jackjeinkre nem ér rávarázsolni, ripittyom!”) a szerelő feltakar a két jack közé félúton, hátha valakinek kell egy segítő Menofixer.

Tartarus megindul, megátkozza az Avatárt (erre számítottam), Goreshade sétál, featel (erre is), a frissen érkezett Thrallok pedig berohanják az Avatárt (ez volt a cél, ott álljon körbevéve; néhányat leszed, a többi meggyullad, mínusz egy unit), de ketten is elkerülik a BoV által kackiásan ajánlgatott free strikeot (a szemmértékemen van még mit csiszolnom) így öten körbeveszik az Avatárt (itt még 50-50, hogy túléli, de akkor is tutti szerelni kell). Az első két ütésre négy-négy seb csúszik be, ha így folytatódik, szüret! A harmadikra viszont tizenhárom, a maradék kettő pedig befejezi a hentelést (itt folyt a nyakamba az egész). Kész, passz, terv borult, 11 pont levesben, vesztettem. De kezet fogni még korai, legalább üssünk le ezt-azt, részpontot szerezni.

A frissen befeatelt unitból egy a Bovot rohamozza és megkapja a Defensive Strikeot, majd elbúcsúzik. A DJ is bekapja a csalit és 5 kókuszra töltve megrohanja a BoVot, gondolván, hogyha olyan hülye vagyok, hogy arconi akartam és nem sikerült, akkor reá sincs szükségem; igen ám, de ez csak csali volt, mivel két dolog történik a roham hatására: a DJ megüti őkelmét, de a Vision miatt nem sebzi, ellenben a BoV pajzsa eltolja őt egy inchre, ahol reach hiányában megpihen a maradék 4 fókuszán; hogy ne menjen kárba, leszedi a mechanikot. Ennyit az Avatár szereléséről – ha lenne mit. Így nem is fáj. A többi Bane fut, leszorítva-kerítve.

Akkor jöjjön a részpontszám növelése; rövid ideig latolgatok egy spell assassination runt, de a messze átlagot meghaladó dobás-követelmény miatt feladom (ha előre tudom, hogy fogok dobni végig már itt befejezhettük volna: három kockás átlagom 15, két kockás 10, kire is emlékeztet ez?) szóval feladom a caster kill gondolatát és feltöltöm a BoVot 3 kókusszal és helyezkedem valamint éneklek a kórussal („Sej, a mi Jackjeink, elsők a csatában, hejjehajj!”), majd a BoV meglepően felpofozza a Djt; semmije sem esik ki, de kap rendesen négy darab P+S16ot. Severius szintén helyezkedik és arcol egy Ashes to ashest az Avatár hulláján örömködő tömörülésre, akik elegánsan leesnek.

Tartarus beátkozza Sevit és leüt két kóristát, akikből Thrall lesz, rohamtávban a vénembertől. A Thrallok rohamot kapnak; ketten a BoVot, ketten Sevit, a többiek futnak. A BoV lepofoz egyet (Defensive Strike) majd sérül. Sevi komoly bajban van, de nem találják el!!! (Mák1és2) A DJ megközelíti a BoVot és kioszt neki egy maflást, majd eltolódik a pajzsa miatt. Goreshade közelebb jön és nem-varázsolsz-nem-featelszt mond.

A maradék kórista helyezkedik és hátára vesz egy Ashes to ashest, ami leszedi a Sevit fenyegető kettőst, megkezdi Tartaruszt és levesz még egy Thrallt (Mák3-4), majd Sevi Defensive Wardot tol magára és menekülőre fogja. A BoV bevégzi Tartarust (Mák5) és fedezi a távolodó Sevi sejhaját. Ketten maradtak, tudja jól, valakinek áldozatot kell hozni, és az nem Sevi lesz.

A DJ papírformát játszik a BoVval, akit még Thrallok is környékeznek, kettő belőlük Sevi mellé fut (ő nem úgy menekül, mint Bruce Willis – gyorsan és keményen, inkább mint Chaplin – lassan és csámpásan), Goreshade is előrefut, érzi, a serege lassan, de biztosan elkopik.

Sevi leüti az őt kötő két Thrallt, de emiatt távolodni nem tud.

Egy Thrall és a Deathjack Sevi mellé fut, a többiek is közelednek erősen – nevezetesen még egy Thrall, a Deathwalker és a Bastard.

Sevi egy Vision segítségével megpróbálja elkerülni a free strikeot, amit a Thralltól kapna és odébbcsögöl, de csak annyira, hogy üthesse a DJt – és itt pocsék, szégyenletes és csúf, ostoba és kezdő hibát vétek, ugyanis nem veszem le róla a Defensive Wardot (két saját upkeep egy figurán? 1.) köszönet Dávidnak, hogy észrevette 2.) ezúton is elnézést kérek Warbosstól, mentségem semmi, bár könnyebb a verseny-táblára koncentrálni, ha nem liheg a nyakunkba 6-8 a saját meccsével már végzett játékos és nem beszélget az emberrel; de ez nem mentség csak magyarázkodás), így a Thrall elvéti a free strikeot (utólagos bírói ítélettel közösen megállapítottuk, itt múlt volna el a Vision), Sevi pedig agyonveri a Deathjacket. A MAT4, P+S 13 Sevi, egy öreg ember egy nagy bottal addig üti a pokoli gépezetet, amíg az darabjaira nem hullik (MÁK6-8).

Goreshade, Deathwalker közelebb üget és nem-varázsolsz-nem-featelszt mond (kb 5 inch, ez elég kényelmetlen közelség ettől a párostól), egy maradék Thrall Goreshade és Sevi közé áll félútra.

Sevi sikerein felbuzdulva nekiered, hogy befejezze a vergődést; hibásan fenntartja a Visiont (ez, ugye már az előző körben eltűnt róla) és 7 fókusszal nekiindul, hogy botjára tekerje a halott elf belsőségeit. Benyel egy free strikeot a Thralltól (hibásan a Visionnel hárítja – a játék után azért kidobtuk, 4 kockával 23at kellett volna dobni, hogy megmurdeljen; nem sikerült, pedig akkor renonc és vissza a babaruhát) és a Deathwalker elhárítása után (a párosnál ez a helyes sorrend) AGYONVERI Goreshadet (emlékeztek? MAT4, P+S 13) (Mák9-11).

Részemről a caster maradt, Warboss részéről egy darab Bane Thrall. Ezt a meccset mocskosul bemákoltam, aki mást mond, az hazudik. Ráadás rossz szájíz az utólag levezetett és abszolút az én hibámból adódó kettős upkeep; jó-jó. bírói ítélet plusz ki is dobtuk, mi lett volna, de akkor sem az igazi. Maxiriszpekt Warbossnak, aki úriemberként tűrte, hogy egyrészt utólag dől el a meccs, másrészt, hogy kimákoltam a szemét. Tudom, senki sem tehet a dobásairól, de itt olyan aránytalanságok voltak, hogy az fájó.

 

A következő meccs +10 pont, az erősítés:

Daughters of the Flame

Knight Exemplar Seneschal

Exemplar Errant Seneschal

Ellenfelem Bowen, Kromackal. Remek, Sevi ugye kitűnő varázsló, veszélyes Arc Node-bűvölő; Goreshade mellett nem tudtam varázsolni és találjátok ki, mi Kromac kedvenc húzása (a 13”en belül halott casteren kívül)? Úgy van, a varázslat- és Arc Node megszüntetés a kontrolljában. Szuper. Mivel rendkívül fáradt vagyok, ezt a leírást összecsapom; végig sikerült Bowent irányítanom a pályán (helyezkedéssel és áldozatokkal), idejében kivettem a Lord of the Feastet (2. kör), hatástalanítottam a lyányokkal a Wolf-osztagát (szintén), kiiktattam a Feral Geistwaldját (dettó) és a scenárió okán belekényszerítettem, hogy Kromac beálljon az Avatár mellé, pontot vitatni. Itt sem nélkülöztem azonban a pofátlan mázlit; a BoVot támadó nagy farkasnak Defensive Strikeból kikaptam a spiritjét és hasonló megmozdulások. Végül az Avatár szándékosan megkímélte Kromacot, akit a BoV pajzsával letolt a pontról, scenario-győzelem. Ezt a meccset vittem a leginkább magabiztosan; a mázli sem volt rossz persze, de anélkül is meg lett volna, csak killel, nem scenarióval, ami azért elegánsabb. Bowen remekül küzdött, bár a spray attackokra hajlamos volt dupla egyeket szórni, nem egyszer de legalább zsinórban, ugyanakkor minden elismerést megérdemel, jól tolta.

 

Harmadik összecsapás, erősítés érkezett, nevezetesen:

Knight Exemplar Seneschal

High Paladin Dartan Vilmon

Paladin ot Order ot Wall

Paladin ot Order ot Wall

aka weapon master spam. Ellenfél Márkó, csavart döntő: a győztes nyer, a vesztes viszont valószínűleg lecsúszik a dobogóról, hála Warboss és bbzs minden képzeletet felülmúló remek teljesítményének a többi asztalon. A tét tehát dupla vagy semmi. Márkó kit is hozhatna mást, mint Kromacot (ismertek más warlockot Orborosban? régen volt valami repülős csávó meg kőtörpe, nem? meg valami kiscsaj a nutellás fifivel? azok már OOPk mint a gévénél a squatok?), kitűnő, így sokat kempelhetek/jacket etethetek. Summa summárum, Márkó egy darab unitot tartalmazó, bestékre építő serege nagyon feküdt a weapon master csapatnak (6 solo), akik kiszedték a bestéket, a lyányok annyit fogtak a számszeríjászokon, hogy 3 seben Sevi túlélte a caster kill kört és a BoV agyonverte Kromacot. Volt itt kétkezes dobás, repülő Avatár, roham hegyek és kőkemény izzadás; ha a kill körben Márkó kétszer az átlagnál jobban dob, hamarabb végeztünk volna. Itt nagyon eszméletlen mázlim csak annyi volt, hogy kitűnő ellenfelemnek nem volt nagy mázlija. Utána fejben végigjátszottunk egy olyan lehetőséget, hogy Kromac nem kempel, hanem leszedi a BoVot, de arra jutottunk, hogy az én seregem az ellen a sereg ellen, hát, kiegyensúlyozott volt.

 

Így egyetlen veretlenként nyertem a versenyt. Nagyon sajnálom, hogy Wolfi nem játszott (páratlanul lettünk volna és ő inkább szervezett), hogy Csonti el se jött (eggyel több Kromac, nem oszt, nem szoroz), sőt, még Bencének is örültem volna (főleg, ha van valami kis szerkentyű, ami gyenge áramütésekkel stimulálja valami érzékeny helyen, ahányszor kiejti a száján a „táptalan troll” szakkifejezést). Nem volt Angyi sem, hogy lényével emelje az esemény fényét, bár megértem, a Cantinában sok a lépcső. Ezúton szeretném tehát megköszönni szüleimnek, tanáraimnak és az edző bának, akik nélkül sohasem sikerülhetett volna. Ja, és világbékét szeretnék meg lekváros-csokis gofrit. Szeretném megköszönni továbbá a szervezőknek a szervezést, a szponzornak az értékes nyereményt, ellenfeleimnek a kemény és sportszerű játékot (még egyszer, elnézést, Warboss!) és minden résztvevőnek a jó hangulatot. Ja, és világbéke! …de csak miután szétrúgták Kadhafi zrittyóját!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr272757547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huntroll 2011.03.21. 02:01:24

Gratulálok!

(Ugye megmondtam, hogy a Menoth tááááááp ;D)

MARNEUS 2011.03.21. 07:17:36

Granulátum :-) Jó is azt hallani , hogy egy hittestvér ismét győzelmet aratott a hitetlenek Hordáin :-)
Jól hallom néhány Trollvért is hozol messzi testvéreidnek átnevelésre :-)

MAC

Gróf Úr 2011.03.21. 07:46:25

@MARNEUS: A csomag az autóban, amint kész Vindictus, megindul feléd. Addig túsz és naponta kínzom egy órát :-)

MARNEUS 2011.03.21. 07:50:05

Szerdán jöhetsz :-)

MAC

rudeboy1969 2011.03.21. 08:13:03

"esztes viszont valószínűleg lecsúszik a dobogóról, hála Warboss és bbzs minden képzeletet felülmúló remek teljesítményének a többi asztalon."

Nem BBzs volt, (akinek 15 és 25 pontban erős serege azért warboss 35 pöttyös Goreshade seregével szemben elég esélytelen volt...) hanem a szintén Menoth abalázs. Az igazi hős Rudi volt, aki a jackben erős cygnar bandával minden ellenfelének adott egy nagy zsák bónuszpontot! Igy alakulhatott ki a rendkívül izgalmas utolsó forduló, hiszen három asztal meccse is befolyásolta a sorrendet. Ha bbzs nyer warboss ellen és Zoli márkó ellen még a győztest sem lehet biztonsággal megállapítani. Warboss győzelmével azonban biztosította dobogós helyét. Ekkor már világos volt, hogy ha Márkó nyer, akkor első, Zoli pedig még esetleg lecsúszhat a dobogóról is. Ha veszít, akkor Zoli a győztes Warboss a második, és a dobogóra Geri vs abalázs meccs győztese mászik fel!

Számomra a hájlájt a citromdíjasok csatája volt! Itt konkrétan egy Romero rendezést láttunk ahogy az egyre többen lévő zombik elárasztották a cygnari állásokat és szépen lassan elfogyasztották őket :D Volt itt is minden, zombit puskatussal agyonverő long gunner, alexia 19-es defjét duplahattal bemákoló, majd 1 woundot sebző long gunner, 2 dmg-en túlélő de fail safe miatt tökéletesen működő nomád (akit attilának hívtak, bár szerintem a Dacia jobban illett volna rá), és csak duplaegyre hibázó lovasroham.

Köszönöm a részvételt!

xorand_ht 2011.03.21. 08:23:08

Nos Rudinak még mindig megy a videó :
www.youtube.com/watch?v=kxTigFYv8vI

Jó verseny volt, sajnos lecsúsztam a citromdíjról így nem festődik ki figurám. Ez az igazi vereség :)

JinxR 2011.03.21. 08:27:49

Jó volt a beszámoló, és gratula a helyezéshez!
Kedves emlékeket ébresztett a "Cantinában sok a lépcső" rész egy régi-régi WM/H versenyről :)

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2011.03.21. 09:31:16

Hát, b+, egyszer nem megyek, és rögtön nincs Orboros a dobogón se?! :D (Amúgy Kromacom nincs, úgyhogy akkor se lett volna, ha megyek.)

Angyi meg szó szerint vajjúdással töltötte a napot. Say hello to Tököli Julianna!

Ja, és persze grat Grófnak! Még akkor is, ha csak háromszor kellett megnyomnia az előtt lévő Win feliratú gombot. :)

bbzs 2011.03.21. 09:41:52

ja, 15 és 25 pontban elég erős voltam, de a 35höz már közöm sem volt... szerencsére ezt tudtuk előre... azért az még mindig nagyon bosszant, hogy egy casterhez, akivel b2b-be KELL állni, olyan modellt adnak ki, amivel egyszerűen NEM LEHET!!!
na meg a kapkodás a végén, azon is sok múlt...
(mellesleg Rudi ellenem egy 'jack-et tett csak fel, azt se adta oda... mondjuk ehhez kellett három kockával négyeket is dobnom... bár ez aztán nem számított...)

Roodie 2011.03.21. 14:17:13

Akad majd még Kromac, nekem is az van :-) Mosr festem a bandát. Mondjuk az enyém Kromac tieres lista lesz, mert tharn-fetisiszta vagyok.

yis 2011.03.21. 16:40:11

Valahogy úgy érzem, hogy kicsit korlátozott, hogy mivel kezdesz egy orboros sereglistát. :-)

Roodie 2011.03.21. 17:09:35

Én Kromac miatt kezdtem bele az egész Warmachine meg Hordes dologba. Sokáig nem érdekelt az egész játék, gondoltam egy újabb hülyeség amit 5 ember játszik majd... aztán megláttam Kromacot (MKI-ről beszélünk) és beálltam a sorba :-D Mondjuk jó lenne, ha végre játszani is tudnék már... :-)

Gróf Úr 2011.03.21. 17:24:46

Nem értek én ehhez az egész Circle-dologhoz, de nem hiszem el, h tényleg csakis és kizárólag egy kompetitív lock van az egész frakiban.

rudeboy1969 2011.03.21. 18:04:02

Hát én gyakran poroltatom el magam Márkóval, és megtette ezt már eKruegerrel, Baldurral (és talán Kromackal) is.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2011.03.21. 18:07:38

@Gróf Úr: Bizony, nem egy van, hanem 2. :) Csak eKruegert nagyon komolyan kell tudni játszani hozzá, mert folyamatos frontszolgálat mellett teljesít kiemelkedően. Ergo a hibatűrése a nullához konvergál. Kromac meg pont a fordítottja: ha az ellenfél kicsit is hibázik, akkor auto caster kill. Kivéve a fókuszkemper casterek esetében, de ugye akkor legalább másra nem használja a pontjait.

yis 2011.03.21. 18:13:59

15 pontban amúgy még eKaya is elég durva szerintem. Afölött már tényleg kicsit felejtős.
Baldur, hát meg. Nem tudom. Nekem ő a kedvenc lockom (mármint feelingre), de vagy nem tudok vele játszani, vagy nem tudom, de nem érzek benne átütő erőt.

Gróf Úr 2011.03.21. 18:19:39

Ennyire mellé kavartak a PPs fiúk a Circlevel? A Légiót kiherélték, de játszható maradt (sőt!), a Skorne állat jó lett, a Troll is remek, pont a Circle szenvedett ekkora nerfbunkó-csapás hegyeket?

Wolflord_EC 2011.03.21. 18:57:08

Nem tudom, eddig egyszer láttam nem Kromac listát (tény, eddig 3* láttam Circle listát élőben). Azért ez tényleg mond valamit. A spelles caster killre építő macho lichem "nagyon" szereti őkelmét...

Roodie 2011.03.21. 20:25:17

Valamiért nálunk alakult így. A fórumokat tanulmányozva (nagy fórumharcos vagyok!) az általános vélekedés szerint Kromac, eKrueger, eKaya 8kisebb pontból) és Baldur a 4 kompetitív warlock, utóbbi kettő ráadásul tieres listával is. Csak sokan szeretik a "13 inchre vagy Kromactól és az én köröm jön? Hm...." opciót :-D

Gróf Úr 2011.03.21. 20:35:03

@Roodie: "Csak sokan szeretik a "13 inchre vagy Kromactól és az én köröm jön? Hm...." opciót :-D"

Ez olyan, mint a Mortenebrás-DJs kill. Mindenkivel el lehet játszani - egyszer. Utána figyel rá.

Wolflord_EC 2011.03.21. 20:42:32

@Roodie: Nem csak a 13"-re vagy Kromactól a lényeg. Nem akarok én annyira közel menni, elég, ha a kedvenc arc node-om megy közel. Erre Kromac mit csinál? Nem varázsolsz, nem arc node-ozol. Ez nálam komoly buksivakarást okozott, mert a macho lichet még nem érzem annyira, hogy beszambáztassam egy feates hentelésre, inkább elfüstölni szeretném az ellenfeleim...

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2011.03.22. 06:18:15

@Roodie: Annyira azért nem nagyon más a helyzet, mint amit a fórumos közgondolkodás mutat. Ha visszaolvasod, Kromacon kívül pont ennek a 3 locknak a neve merült fel itt is. Csak ugye eKayánál te is megjegyezted, hogy alacsony pontban hasít igazán (ergo univerzális, kompetitív versenylocknak nem nevezhető). Baldur meg úgy kábé rendben van, de ha összehasonlítjuk a többi frakció top castereivel/lockjaival, akkor én semmiképpen nem raknám őket ugyanarra a polcra.

Azzal viszont, hogy kompetitív (ejtsd: nem rosszabb más frakciók keményebb Tierjeinél) Baldur Tier listája, totál nem értek egyet. A játék leghasználhatatlanabb unitjából kettőt (2-t) kell betennie. Ez már ott megbukik, hogy hülye, aki pénzt ad ki akár egy unit Woldshrimpre is. - Érdekes módon pont ezen keseregtünk/röhögtünk tegnap este Márkóval... :)

Huntroll 2011.03.22. 10:30:44

@Tartótiszt: Grim tierlistája akkor is überelhetetlen. Nincs EBDT (az egyik legjobb beast Grim mellé), a tier 1 a "kiváló" Skinnereket teszi FA:U-vá, a tier 2-höz pedig a Dannon Blythe and Bull fedőnevű igényesen megfaragott papírnehezékeket is be kell rakni a seregbe :D

Huntroll 2011.03.22. 10:31:31

@Huntroll: Bocsánat, a Scoutok lesznek FA:U-k, a Skinnerek csak +1 FA-t kapnak...
süti beállítások módosítása