ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

dying earth négy az egyben

2007.08.30. 19:48 | geistwald | Szólj hozzá!

Címkék: könyv libri terry pratchett jack vance george rr martin

Nakérem. Az ember néha rábukkan valami nagyon rendben lévő dologra. Olyasmire, amiről nem tudta, hogy létezik, illetve nem is gondolta volna, hogy létezik, mert annyira kézenfekvően jó. Mai példa: eddig nem találtam olyan könyvesboltot, ami eredeti, angol nyelvű Jack Vance könyveket árult volna. Most meg belefutottam egybe, ahol rögtön többféle Vance-et is lehet kapni, többek között a négy Dying Earth könyvet egyetlen kötetbe gyúrva, 2900 forintért. Ha valaki nem tud követni: ez annál is keményebb Sonderangebot, mint ahogy a szabmadarak sátrat bérelnek a Károly körúton. Egy 740 oldalas, jó minőségű (!) paperback egy zseniális írótól. Háttö, annyit tudok mondani, hogy a Váci utcai idegennyelvű Librit mindig szerettem, de most a padlóját is kedvem lenne felmosni zárás után.

A könyv egyébként a Fantasy Masterworks sorozatban jelent meg, amelyben más érdekes darabok is vannak. Például a Lyonesse-trilógia, szintén Jack Vance-től. Két kötetben. Merthogy eredetileg nem is trilógia, viszont a magyar fordítás kapcsán újra kiderült, hogy itthon nem képesek egy közepesen vastag, puhafedelű könyvet rendesen bekötni. A vásárlót pedig miért csak kétszer vegyék le, amikor háromszor is lehet.

További felfedezések, amit a boltban töltött 5 perc alatt tettem: lehet kapni másik két Vance-regényt is, csak sokkal drágábban; ott a Feet of Clay (Terry Pratchett) eredeti borítóval; van A Game of Thrones (George R. R. Martin). Aztán gyorsan kijöttem a Tales of the Dying Earth-szel, mielőtt elköltöm a fizetésemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr96188352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása