ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

that should be fine, thanks

2007.09.04. 14:15 | geistwald | Szólj hozzá!

Címkék: vicc szánalom privateer press

A Privateer Press cuccokkal kapcsolatban néhány fejszámolási bravúr után nyilvánvalóvá válik, hogy az európai viszonteladók között nincs olyan, amelyik az amerikai boltok áraival versenyezhetne. Itthon vásárolni meg egyenesen ostobaság lenne, a legjobb tengerentúli ajánlathoz képest konkrétan a duplájába kerül minden egyes figura. Ez nyilván nem akkora gond, ha az embernek fél tégely űrgárdistazöld pirosítóra van szüksége, de most négyen álltunk össze jó nagy listával. 600 és 1200 dollár között már nagyobb a különbség. A Reaper-fronton jól bevált Sci-Fi Genre most nem jött szóba, mert tapasztalat szerint rettenetesen csomagolnak. Nem ragozom, találtuk két megfelelő dílert, az egyik éppen annyival drágább a másiknál, hogy az semmit ne számítson. És szállítanak Magyarországra is, hurrá. Akkor mehet a mehet.

Apró nehézség: ha kiválasztjuk az űrlapon, hogy Hungary, akkor hó és halál. Levél az első boltnak (Phoenix Games Online): mi a teendő. Válasz: klikkeljünk a Proceed gombra. Levél a boltnak: nem retardáltak vagyunk, hanem a Hungary kiválasztása után hiába klikkelünk rá. Válasz: oké, megjavítják. Minderre fél nappal lehal az oldaluk, valószínűleg túl nagy lendülettel álltak neki barkácsolni. Még fél nap, és megint él, de a hiba marad. Újabb levél: akkor most mi van. Éppen a válaszra várunk, majdcsak lesz valami.

Eközben nem tétlenkedtünk, izzítottuk a másik forrást is (ChaosOrc's Superstore). Hasonló levél: mennyi a posta Magyarországra, adnak-e kedvezményt ekkora csomagra, satöbbi. A legfontosabb kérdés az lett volna, hogy az a pár tétel, ami éppen nem szerepel az oldalukon, mikor jön legközelebb. A válasz menetrend szerint meg is jött, csak az utolsó kérdésre nem válaszoltak benne. Levél vissza: oké, de mikor jön, ami épp nincsen? Egysoros válasz: that should be fine, thanks. (?) Na itt is lefagytunk picit, várunk az újabb mailre.

Semmi kétség, hogy a rendelést előbb-utóbb összehozzuk valahogy, de egyre inkább úgy tűnik, hogy amit megspórolunk, az elmegy majd az ideggyógyászati kezelésekre. Viszont kezd összeállni a fejemben a Cygnar-banda színsémája meg a szükséges GS-ezés is, nemsokára befejezem a rajzokat, és kiteszem, hátha valaki leszólja.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr5185849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása