ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

ólombánya: festés, modellezés

2007.10.01. 20:30 | geistwald | Szólj hozzá!

Címkék: linkek figura festés modellezés

Brushthralls – elsősorban a Privateer Press figuráival foglalkozó site, újabban más gyártók és külsős szerzők is felbukkantak rajta. A tutorial gyűjteménye elsőosztályú, mindenkinek ajánlom.
CoolMiniOrNot – mindenki ismeri, a figurafestők kezdőoldala. Elképesztő mennyiségű képanyaggal rendelkezik, a legjobb forrás, ha kíváncsiak vagyunk, hogy fest egy-egy mini "a valóságban".
Stuff of Legends – A valaha kiadott figurák archívuma, nem hiszem, hogy van igazi riválisa. (Ez a nagyobb gyártókra nézve több mint ciki.) Újabban nem frissül, de így is egy kincsesbánya.
Terrain Thralls – "Your Battlefield Shouldn't Be Boring", vagyis nem muszáj tömeggyártott műanyagbuckák között tologatni a figurákat. Szép képek, hasznos tutorialok, rengeteg inspiráció.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr89250201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása