ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

miért miért miért

2007.11.06. 23:16 | geistwald | 4 komment

Címkék: figura szánalom privateer press hordes

Mozgalmas február előtt állunk, egy raklap új Warmachine és Hordes figura jelenik majd meg. A Privateer Press a legtöbbet már bejelentette, sőt leírást is közölt róluk a legutóbbi szabálykönyvekben. A kiadó egyenletesen, szinte naponta adagolja a honlapján az előzetes fotókat, és jó dolog esténként felfedezni a friss darabokat. A figurák nagy része teljesen rendben van, még azok a frakciók is hozzák magukat, amelyeket nem szeretek. A skorne hangulata például nem igazán érint meg, de egyértelmű, hogy akit igen, annak tetszeni fog a februári kibocsátás is. Ma este vettem észre a rendkívül eredeti módon Fiona the Black névre keresztelt mercenary warcastert, ellene sem volt semmi kifogásom. Aztán megláttam a legújabb tételt, és félrenyeltem a sportcsokit.

A soul tokens nevű, kétségtelenül hasznos kiegészítő körülbelül úgy néz ki, mint egy nagycsoportos tehetségkutató verseny közönségdíjasa a sóvízgyurma kategóriában. Ha valaki szerint nincs igazam, az szóljon, de ez már nem ízlés dolga. Ez a sculpt abszolút értelemben egységnyi. A festése miatt is hülyén néz ki, de a formáját tekintve komolyan mondom, hogy inkább használnám a Haribo Hungária Kft. Brekusz gumicukor-termékeit ugyanerre a célra. Miért volt erre szükség, tehetnénk fel a kérdést. Lehet, hogy élőben sokkal jobban néznek ki a minik? Vagy valami PP-s művészeti vezetőnél elmentek otthonról? Vagy megolvadt az öntőforma, és nem mertek szólni miatta? A "these attractive metal tokens" megfogalmazást különösen szerencsésnek tartom. Fülembe forró ólmot öntsetek, mondaná erre SamJoe kollégám.

Az persze örvendetes, hogy nem támasztottak bennem tébolyult birtoklási vágyat egy újabb figurával szemben, a pénztárcám jelenlegi állapotát csak Stephen Hawking tudná közérthetően meghatározni. A február nagyon csúnya baleset lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr50220840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picidz · http://librarian.blog.hu 2007.11.07. 16:47:42

Most olvastam valahol egy érdekes hírt a Damnatus Warhammer 40K filmmel kapcsolatban, ha megtalálom, belinkelem.

Sam. Joe · http://vizlepcso.blogspot.com 2007.11.08. 19:32:18

Sam. Joe ha szabad kérnem! ;-)
Ha meg létezik kandírozott mandarinzselészínű áramvonal, akkor ez a pisztáciazselé színű.

tengersam (törölt) 2007.11.18. 20:13:27

Ez egyszerűen gyönyörű. Hol lehet belőle rendelni? :S
Gyerekkorom nagy filmje a Ghostbusters jut róla eszembe, ahol a takonyszellemek néztek ki így... LOL
süti beállítások módosítása