ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

gyárilag festett privateer figurák

2009.03.17. 22:02 | geistwald | 6 komment

Címkék: warmachine privateer press

Privateer Press has recently begun looking into offering a collector's series of fully painted large-scale resin statues of iconic characters from the Iron Kingdoms. Accordingly we wanted to ask you, our fans and players, what you would like to see.

A Privateer Press újabban azt fontolgatja, hogy a gyűjtőket célozva kiadja az Iron Kingdoms meghatározó karaktereinek teljesen kifestett, nagy méretarányú figuráit. Ennek megfelelően meg akarunk kérdezni benneteket, vagyis a rajongókat és a játékosokat, hogy mit látnátok a legszívesebben.

Szavazás »

Ezek egyelőre csak könyvtámasznak jók, de nekem az volt az első ötletem, hogy a plasztik babák kiadásával azt is fel akarják mérni, mi a helyzet az előre festett seregekkel. (Lásd például a megboldogult Rackhamet.) A festett babák szerintem semmiképpen sem jelenthetnek teljes átállást, inkább a választékot bővítenék, hogy az is kedvet kapjon egy battle boxhoz, akit eddig a festetlen és darabokban heverő ólom riasztott el. Persze ez egyelőre nem aktuális kérdés.

Vélemények?

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr671008929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gróf Úr 2009.03.18. 08:38:22

Ilyen már ezer éve van:

store.privateerpress.com/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Category=175

oszt nem sok vizet zavar. Pánikolni korai, örülni méginkább, tiszta MKII helyzet :-) Mindenesetre valami nagyon megindult a fiúk háza táján, biztos új marketingesük van :-)

rudeboy1969 2009.03.18. 11:24:20

bárcsak új informatikusuk lenne...

ügyfélszolgálatos 2009.03.18. 11:40:05

@Gróf Úr: A Mechwarriornál is jól jött ki, hogy előre festik a modelleket. Egy csomó barátom játszott vele, mert nem kellett festegetni.

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2009.03.18. 14:08:08

@Gróf Úr: nem, ezt teljesen más. Amit belinkeltél, az kb egy dzsíájdzsó csavarozott ízületekkel. Az új cuccok meg festett szobrok lesznek.

Huntroll 2009.03.18. 15:17:27

Miért a háttérsztori legnyomorultabb karakteréből csinálnak akciófigurát? Egy Magnus vagy egy Butcher sokkal jobban fogyna :D
süti beállítások módosítása