ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

hozd a csavarkulcsot!

2009.05.30. 08:35 | Tartótiszt | 4 komment

Címkék: közlemény idézet nap képe privateer press táblás játék scrappers bodgers

Following the success of their critically acclaimed family card game Infernal Contraption, Privateer Press is pleased to announce Scrappers, a family board game for 2–4 players ages 9 and up. - PP

Szokás szerint sokkal többet nem tudhatunk meg a kiadott közleményből. Bár jószándékúan elirányítanak a végén a PP főoldalára, ahol természetesen semmi más infó nincs a láthatóan apukákra pozícionált táblás társasjátékról.

A gondolat egyébként zseniális. Ha 10 éves gyerekünket többszöri bántalmazás után sem sikerült ott tartani egy WM/H meccsen, akkor kénytelenek leszünk cselt alkalmazni, és a Scrappers segítségével rákapatni a drogra. Nem, nem arra! Erre.

Azért látszik, hogy a PP-nél profik dolgoznak. A sajtóközleményben nyilatkozó főkreatív olyan magas szintű bullshitet tol, hogy azt egy politikus is elirigyelné.

“The game features fast, intuitive game play that takes only minutes to learn, but presents a strategic depth that will challenge both new young players and seasoned veterans alike,” said Privateer Press Chief Creative Officer Matt Wilson when asked about the new Bodgers game.

Na mindegy, tartok tőle, hogy akármi is lesz ez, meg fogom venni...

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr451152711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rudeboy1969 2009.05.30. 09:37:11

Régebben ódzkodtam az asztali játékokhoz képest primitívnek tartott társasjátékoktól, de aztán a rúnapistázással megtört a jég, és most már néha szívesebben játszom egy laza partyt, mint egy órákig húzódó wh/wm meccset. Szerintem kipróbálom...

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2009.05.30. 19:14:16

Erre asszem muszáj lesz összedobni...

Gerik001 2009.05.31. 21:42:24

de ez nem a kártyajáték kiegészítője?

mert az is zseniális. :)

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2009.06.01. 08:40:44

Nem kiegészítője. Inkább szellemi testvéröccse.
süti beállítások módosítása