ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

mkII-es finomság

2009.09.17. 11:10 | Huntroll | 5 komment

Címkék: közlemény nap képe warmachine privateer press khador mk ii

Kedvenc kiadónk néhány MkII-es artworköt papírformában is elérhetővé tett az online boltjában potom 25$-ért. Három frakció esetén ezek négy ismerős castert ábrázolnak, de a khadoriak között van egy új arc is, Kommander Strajkov, aki a kép alapján az Assault Kommandókkal ápol jó kapcsolatot, és hisz a "more dakka is betta" elvben is. Nekem kép alapján bejövős, a körfűrészes-ágyús jack után ez a gatling már csak hab a tortán...

Ha már Huntroll kedvesen megírta ezt, érdemes a szintén nem túl régen publikált MKII Quick Start Rules elejére és hátoldalára is vetni egy futó pillantást. Közeleg az idő! (Tartótiszt)

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr671388006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2009.09.17. 14:00:19

Mercenary pléjerek meg szokás szerint játszhatnak a f_al
:S

Mértkellnick? 2009.09.18. 20:44:58

Nekem nagyon bejön az artwork, a kártyák pedig azt mutatatják, hogy nem sok változás esik majd a teszthez képest (mondjuk az Immolationnak jó lett volna az a 10"-es lőtáv, de egye fene).

Huntroll 2009.09.18. 20:56:24

@Mértkellnick?: Szegény Kreoss, Revengerrel csak 22" + majdnem egy egész medium base távolságra tudja nyomni az Immolationt... Mindjárt sajnálni fogom :D
süti beállítások módosítása