ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

Malifaux-liga: első hét

2011.04.03. 07:34 | Tartótiszt | Szólj hozzá!

Címkék: esemény verseny közlemény malifaux

Kicsit lassan indul be az élet a ligában. A jelentkezők csak bő fele játszott meccset, de remélhetőleg a második héten már többen kártyát ragadnak.

Az első hetet a Neverborn frakció nyerte, köszönhetően Snow és Moonlightthief aktivitásának és eredményességének. Ők állnak az élen az egyéni táblázaton is, viszont még nem késő utánuk eredni!

A második hétre érvényes előny tehát a Neverborn játékosoknak jár, ami a következő:

Az első kör első aktivációja előtt a frakció csapatai egy figurával lemozoghatják annak Wk értékét (a terep nehézségei számítanak).

Mivel a sosemszületett mesterek a potenciális lélekkőlelőhely minden lehetséges bejáratát megszállták, a több frakció kiküldött csapatai ki nem mondott szövetségre léptek, és ha nem is koordinálják támadásaikat, de mindannyian megpróbálnak területet rabolni a Neverborn osztagoktól.

Ennek fényében a többi frakció hétre érvényes speciális szabálya:

Minden be nem jelentett, de teljesített Breakthrough séma Neverborn sereg ellen +1 tornapontot ér, míg bejelentve ugyanez +2 tornapont. Ezek a pontok tehát a győzelem megállapításába nem, de a játékos és a frakció heti pontszámába beszámítanak.

Példa: Jancsi (Guild) és Juliska (Neverborn) meccse 4:4-re végződik, ezért mindketten 15-15 tornapontot írnak fel. Viszont Jancsi megcsinált egy bejelentett Breakthrough sémát is. Ezért ő további +2 pontot kap, azaz ő és a Guild frakció összesen 17 ponttal gazdagodik.

Jó játékot a második hétre!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr922795263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása