ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

rtfm: malifaux terraclips videók

2011.06.25. 07:28 | Tartótiszt | 2 komment

Címkék: videó modellezés wargaming malifaux

Egyéves hányattatás után végre valóban megjelenik a kifejezetten Malifaux-ra fejlesztett terepkészlet, a TerraClips. A gyártó WoldWorksGames korábban is csinált már ilyesmit, de a Wyrd alaposan igénybe vehette a türelmüket, mert minőségi problémák miatt legalább kétszer újra kellett kezdeni a teljes munkát. Lényeg, hogy augusztusban elérhető lesz a cucc első három változata (Streets, Buildings és Sewers of Malifaux). Az ára sajnos tükrözi a kontent minőségét: a terepdobozokért 49, míg az összekapcsolásukhoz szükséges Connectors dobozért 18 dodót kérnek.

Az információk szerint egy 3x3 lábnyi Malifaux-pálya teljes lefedéséhez kábé 1,5 dobozra van szükség, de valószínűleg egyféle csomagból is elfogadható mennyiségű terep rakható fel. A kapcsokból minimum egy kell két dobozonként. Végül azt is érdemes megjegyezni, hogy bár Malifaux-brand alatt fut a téma, szinte bármilyen, fantasy vagy történelmi skirmish játékhoz, figurákkal játszott RPG-hez használható.

A dobozok tartalmának részletes leírásához ide tessék bökni

Most pedig következzen a posztírás apropója, a kibontási videó!

És a nem túl érdekes Connectors-videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr993012900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tengerSAM (törölt) · http://tengersam.blog.hu 2011.06.25. 09:44:42

Aztadurva, ez nagyon tetszetős a promó videó alapján! Mondjuk tapizás után lehetne korrekt véleményt mondani, but it looks good, man!
süti beállítások módosítása