ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

Ne vásárolj, mészárolj!

2011.12.07. 20:29 | Tartótiszt | 2 komment

Címkék: esemény verseny közlemény wargaming malifaux cantina főnixcsarnok

A szeretet ünnepét közvetlenül megelőző napokat általában az idegeskedés, tolongás és káromkodás szentháromságában tölti az átlag magyar. A wargame-erek viszont adhatnak egy pofont a fogyasztói társadalomnak, és a Stille Nacht eléneklése előtt egy héttel megmérkőzhetnek Malifaux utcáin.

Az egynapos üzekedés szokás szerint a Főnixcsarnok szervezésében, de ezúttal budapesti helyszínen, a Cantinában lesz. Remélem, sokan eljönnek, és jól fogják érezni magukat. Aki tud, regisztráljon!

Tudnivalók a verseny és a liga kapcsolatáról:

1. Minden lejátszott meccs egyben ligameccsnek is számít. (Ha két ligázó között zajlik.)

2. A versenyen játszott találkozókra nem számít semmilyen ligaszabályzatban lévő megkötés. Azaz lehet egy héten kétszer is játszani valakivel, vagy 35 pontos meccset tolni.

3. A résztvevők automatikusan megkapják a speciális Versenyszellem érdemrendet, ami 10 ligapontot ér.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr503446597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Necron 2011.12.09. 13:27:45

Itt is megkérdem hátha:)! Szóval nem megy esetleg kocsival valaki olyan vonalról, hogy beülhetnék hozzá akár oda, akár vissza Tatabányán?Benzin hozzájárulás alap természetesen!

rudeboy1969 2011.12.10. 10:29:42

ha nem melózok jövök
süti beállítások módosítása