ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

ólombánya: wargaming kacatok

2007.10.01. 20:50 | geistwald | Szólj hozzá!

Címkék: linkek figura festés modellezés wargaming

Crocodile Games – a WarGods of Ægyptus játék kiadója, jópofa minikkel és szimpatikus hozzáállással. Az Antediluvian Age világban már az Olümposz is megjelent, wendigókkal, mifenével.
Corvus Belli – spanyol kiadó 15 mm-es történelmi figurákkal, a 28 mm-es WarCrow fantasy vonallal és az Infinityvel, amelyhez saját sci-fi skirmish rendszer is van.Nagyon szép dolgaik vannak.
Dark Age – saját szabályrendszer és helyenként eléggé groteszk figurák. A játékról nem tudok nyilatkozni, a Gerald Brom illusztrációi által ihletett ólmok nem feltétlenül rosszak :)
Femme Militant – a Games Workshop illusztrátorának, John Blanche-nek a zavarba ejtő projektje. Az, amit a neve mond. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, de inkább nem.
Foundry – az egyik legrégebbi kiadó, viszonylag széles választékkal. Játékhoz és történelmi diorámákhoz is jó forrás, bár én inkább az utóbbihoz ajánlom. A vámpírjaik elsőosztályúak :)
Freebooter Miniatures – a Reapernél és a Privateer Pressnél is alapembernek számító Werner Klocke saját vállalkozása. Szerintem remek dolgokat csinál, ami a Freebooteres választékra is igaz.
Games Workshop – a mammut. Mindenki ismeri. Warhammer, 40k, Specialist Games meg száz másik. Egyre kiábrándítóbb, amit művelnek, ettől függetlenül minen út hozzájuk vezet.
Hasslefree Miniatures – kvázi családi vállalkozás, jópofa és helyenként béna figurákkal. Kevin és Sally White rendes tagoknak látszanak, bár kicsit furcsák.
Heresy Miniatures – Andy Foster egyszemélyes vállalkozása hatalmas dögökkel és tarkónyakú barbárokkal. A figurák egy része nagyon rendben van, a többi minimum véleményes.
Madpuppet Miniatures – Edgar Ramos saját cége. A spanyol művész munkái a Privateer Pressnél és a Dark Age-nél is szerepelnek, és a saját figurái sem csúnyák.
Perry Miniatures – a korábban a Foundrynál, jelenleg a Games Workshopnál gályázó testvérek, Alan és Michael Perry műhelye. Történelmi témákkal dolgoznak, de fantasyhoz is jó alapanyag.
Privateer Press – a Warmachine és a Hordes kiadója. Egyelőre a kedvenceim, mert messze a legjobb ár-érték arányt kínálják. Megfizethető, korrekt figurákat árulnak, kiváló rendszerekkel.
Rackham – markáns arculattal rendelkező francia társaság, de valami hiányzik belőlük. Pedig a Confrontation, az AT-43 és a Cadwallon is teljesen rendben van. Ki érti ezt...
Reaper Miniatures – nagyon termékeny kiadó, szép fantasy figurákkal és jó szobrászokkal. A saját rendszereik nem lettek sikeresek, a Battletech-utánérzésük kifejezetten ciki.
Tale of War Miniatures – gijoni spanyol cég szép figurákkal és szórakoztatóan kétnyelvű honlappal. Még senkiről sem hallottam, aki rendelt volna tőlük, de az ajánlatuk elég érdekesnek tűnik.
Urban Mammoth – a Metropolist és skirmish változatát, az Urban Wart kiadó cég. Nekem nagyon tetszenek a 28 mm-es figurái, magáról a sci-fi játékrendszerről nem tudok semmit.
Wyrd Miniatures – amerikai vállalkozás meglehetősen vegyes kínálattal. Nem a kedvencem, de azt elismerem, hogy a választékában akadnak érdekes darabok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr83198644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása