ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

ólombánya: wargaming műhelyek

2007.10.01. 20:40 | geistwald | Szólj hozzá!

Címkék: linkek figura wargaming

Battle College - a legendás Hordes és Warmachine taktikai gyűjtemény wiki formában indult újra. Egyedülálló kísérlet, bár senkinek sem ajánlom, hogy minden szavát készpénznek vegye.
Battle-Group – francia nyelvű oldal a Warmachine-nak és a Hordesnak szentelve. Értékelhető galériát, híreket és cikkeket is találhatunk rajta, angol nyelvű változata sajnos nem létezik.
Buccaneer Bass – az Iron Kingdoms d20 rendszer egyik legismertebb rajongói oldala. Mivel sohasem játszottam még vele, csak mások véleménye és a site igényessége miatt ajánlom.
Carpe Noctem – a WHFB vampire counts seregeit gyűjtő játékosok oldala, párhuzamosan fut a Blood Keeppel. A többi Warhammer fórumhoz viszonyítva elég aktív közösség.
FUMBBL Blood Bowl liga – a tetszhalott Blood Bowl (Vérfoci) online változata, jól működő Java-klienssel és kiterjedt közösséggel. Rajongóknak és a játékkal ismerkedőknek is kiváló.
Mechanik's Union – rendhagyó lap, mely az Iron Kingdomshoz kínál anyagokat. Tekintélyes adatbázis és sok háziszabály között válogathatunk rajta, a minőségükről nem tudok nyilatkozni.
Ogre Stronghold – az ogre seregek vezérei alkotják az egyik legaktívabb WHFB közösséget. Ez főleg a jól konvertálkható figurák miatt alakult ki, amelyekből rengeteget találhatunk az oldalon.
Page5 – német Warmachine/ Hordes fórum. Ha a nyelv nem okoz nehézséget, mindenképpen hasznos olvasmány, jól kiegészíti a Privateer Press hivatalos (angol) oldalait.
System17 – a lap egy ideje már nem frissült, mégis hasznos forrás. A GW Specialist Games néhány elfeledett darabjáról például sokkal részletesebben ír, mint a kiadó. Ami persze nem jelent semmit.
Tabletop Gaming News – rendszeresen frissülő híroldal, a wargaming kiadók és rendezvények legjelentéktelenebb újdonságát is megjelenteti. Nem az egyetlen a műfajban, de a legjobb.
TengerSAM Warhammer blogja – itthon ritkaság a rendszeresen frissülő, értelmes wargaming blog, ezek közül az egyik TengerSAM oldala. Aki magyarul szeretne olvasni, ne is menjen messzebb.
The Warhammer Forum – a Warhammerrel foglalkozó fórumok között talán a legjobb, de a játék összetettsége miatt valahogy ez is kevés. Vagy megtaláljuk rajta, ami kell, vagy nem...

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr30250191

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sbokj88.com 2018.10.12. 13:21:07

Bírálod a rendszert? Repülsz! - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása