ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

kell bele troll

2008.08.07. 13:24 | geistwald | 3 komment

Címkék: közlemény

Mától legújabb szerzőnk is belecsap a lecsóba. Huntroll művésznéven trollokról fog értekezni. Ebből a -troll rögtön világos, a Hun- meg gondolom azt jelenti, hogy magyar. (Ennek az ellenkezőjére semmi sem utalt eddigelé.) Legelső posztjában mindjárt két dolgot is becélzott: egyrészt a Trollblood frakció kimerítő ismertetésére vállalkozott, másrészt mindenkinek kézközépcsont-gyulladást akar okozni, aki szkrollos egérrel vág neki a befogadásnak. Egy biztos: aki a Pyg Ace-t szereti, rossz ember nem lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr13605096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huntroll 2008.08.07. 19:10:39

A név eredete a múlt ködébe vész, körülbelül 2 éve még metálrajongó voltam, és amikor egy általam azóta is gyakran látogatott fórumra regeltem, kreativitási válságban akkori kedvenc zenekarom, a Finntroll után lett ez a nevem. Azóta hál' Istennek kicsit kinőttem az efféle zenéket, de ugye a sereg miatt még aktuális a név, pl. PP fórumon is ezen a néven futok.
süti beállítások módosítása