ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

ehh...

2008.08.24. 11:38 | Huntroll | 1 komment

Címkék: szánalom games workshop

Részlet a Games Workshop a fém figuráinak, nyomtatott kiadványainak, festékeinek és hobbicuccainak drágulását bejelentő leveléből:

Dear Valued Customers,

There is an old curse you might know: “May you live in interesting times “

I would be very surprised if anyone could look around our tiny world today and not ponder the truism of such a simple remark. There is very little doubt that these current days would certainly qualify as interesting.

Among many other concerns the world has been struggling with the rising cost of energy, transport, and materials. These rising costs have ultimately affected not only the price of gasoline that we put into our tanks, but the price we pay for milk, eggs and cereal. It has also, not surprisingly perhaps, greatly affected the costs for producing miniatures.

Értem én, hogy minden drágul, és más gyártók is kénytelenek emelni az áraikat, de ez a szöveg bennem enyhe röhögőgörcsöt váltott ki. Egyrészt mert a GW árai már így is irreálisan magasak, másrészt meg mert más gyártó elintézi annyival, hogy bocs, drágult az ólom, drágulnak a figuráink, de azért próbálkozunk még mindig elérhető árakon adni a figurákat - lásd PP, akiknek az elérhető áraira sajnos itt Európában rámegy a vám is, így már egész GW-sek... Na mindegy, én a Games Workshop helyében azért a szabadkőműves világösszeesküvést is belevettem volna a drágulás okai közé, biztos ami biztos.

Öröm az ürömben, hogy a műanyag figurák ára nem drágul, mondanom sem kell, hogy a GW kínálatából egyedül a műanyag modellektől hemzsegő Mordheim és a 40k-s Witch Hunter sereg vonzott... Így viszont kénytelen leszek trollokra, esetleg egy igazhitű Warmachine seregre költeni fölösleges forintjaimat, Citadel festékekről meg áttérni Vallejóra. Minő fájdalom...

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr40629831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2008.08.24. 17:34:58

A GW-s Forge World műanyagot gyárt, aztán mégis annyiba kerül (vám nélkül), mintha platinából lenne.
süti beállítások módosítása