ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

a vérorgia idén elmarad

2008.10.03. 08:05 | Tartótiszt | 9 komment

Címkék: számítógép szánalom blood bowl games workshop

Mély fájdalommal, de csöppet sem meglepődve botlottam abba a hírbe, miszerint a Vérfoci készülő számítógépes átírata a legutóbbi határidőre (Q4 2008) nem, csak valamikor márciusban lát napvilágot. Aki picit is jártas a játékiparban ésvagy a madárjóslásban, annak már ez a hír semmiféle meghökkenést nem jelenthet. Sokkal érdekesebb az, ahogy a kiadók és fejlesztők megpróbálják magyarázni a bizonyítványt.

A Cyanide például két (2) darab érvet tudott összekaparni, gyaníthatóan ezek is hosszú túlórázás és töménytelen mennyiségű pizza elfogyasztása után születtek. Részlet a közleményből:

- it's ideal to get all the versions released simultaneously. With certifications from console manufacturers, it would be next to impossible because there's a glut of games released for Christmas

- We want the game to be successful and not suffer from the competition of all the heavy hitters with gigantic marketing budgets that are released every christmas so we'd rather delay the release a few months to make sure the game gets the attention it deserves

Namost, azt egy ideje tudják, hogy különböző platformokra fejlesztik a saját játékukat, és valószínűleg azt is, hogy ez jár némi papírmunkával. Továbbmegyek, azt is sejthették, hogy idén is lesz karácsony, és esetleg más gyártók is készülnek a jeles eseményre ezzel-azzal. Minderre szeptember végén ráeszmélni kicsit megmosolyogtató lenne egy professzionális vállalattól.

Sebaj, van ám jó hír is, hogyaszongya:

I'm sorry about this but on the bright side it allows us to put some polish, test the multiplayer more heavily and we even added a couple new models.

Finomítani... Hát persze! És új modellek, woooaaaa! Hab a tortán, hogy ez a csúszás még azért is jó, mert így ki tudják tesztelni. Mégis mi mást szokás csinálni egy szoftverrel, mint tesztelni orrvérzésig?! Lefordítva a fentieket magyarra: baromira elcsúsztunk a fejlesztéssel, így ha minden jól megy, és összes munkatársunk bent alszik az elkövetkező hat hónapban, akkor talán megjelenünk tavasszal. From Cyanide with love.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr60693698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://matchboxmemories.hu 2008.10.03. 09:52:35

Oh, mennyire faxa! Két gáma volt, amit nagyon vártam a Colonization-ön kívül. Ez meg a GTA IV.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.10.03. 10:04:52

Én is várom már régóta, hosszú idő után fogok újra játékot telepíteni a gépemre.

jclayton · http://zelet.blogspot.com 2008.10.03. 12:03:03

Jessz. Jessz. Jessz. Teljesen mindegy, mikor jelenik meg, mert úgyis öt év múlva fogok vele játszani - mikor felfrissítem a konfigurációm :)

Burn 2008.10.05. 09:57:46

Annyira szerintem nem nagy a baj. A játék igy néz ki: www.youtube.com/watch?v=s1tH-NoQuVw
A 3. perctől van eksön. Asszem maradok a java kliensnél.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2008.10.05. 10:58:59

Mégis mit vártatok? Felülnézeti 2d-t ikszekkel és körökkel? Szerintem ez tök baba, csak jó legyen a tournament rendszer. Mondjuk azt elképzelni nem tudom, hogy a gépi ellenfél képes lesz kifejteni bármilyen ellenállást kifejteni, hacsak úgy nem, hogy elcsalják az összes kockadobást, de ugye az nem lenne az igazi.

Gábor 2008.10.09. 17:37:37

Utóbbi miatt nem aggódnék, ha nem hegyezik ki online gamingre, akkor húzhatják is le az egészet a WC-n, a "humán" ellenfél meg csak nem cheatel már...

DzsonMeklén · http://defenderdown.gportal.hu 2008.10.14. 20:42:21

A videó ne tévesszen meg, mert a játék inkább a trailer második felében mutatott ingame felvételekre hasonlít (ezt onnan tudom, hogy bétateszter vagyok), az okozhatja a gondot, hogy a kiállításokon úgy tűnik a mobiltelefon a kedvenc rögzítési mód...

Itt megtalálhatjátok az összes videót amit kiadtak, talán van ami jobb kvaliti. (Van közöttük real time módos is, de a grafika mindkettőnél ugyanolyan)
defdown.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=218452&

A halasztásról, pedig szerintem is faszság, pedig a gáma elég készközeli állapotban van (legalábbis PC-n). A fejlesztők pedig nem tehetnek a kiadó bénázásáról. Jellemző, hogy a játékról alig van elfogadható kép a neten.

DzsonMeklén · http://defenderdown.gportal.hu 2011.01.12. 00:59:46

Hali a PC Blood Bowl oldalam ide költözött (ha esetleg érdekel valakit):

defenderdown.gportal.hu/
süti beállítások módosítása