ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

az élet üszkös oldala

2009.03.02. 18:45 | Gróf Úr | 25 komment

Címkék: privateer press hordes metamorphosis legion of everblight

....Ah legion. It's almost like playing hordes! Minus the challenge, strategy, or fun.

Rules of The Legion of Everblight No.25: Ignore whining, but expect errata
Rules of The Legion of Everblight No.27: Always, ALWAYS know that when someone throws a model at you and says LoE is broken, they really mean "Hey, I am sorry. I don't feel like blaming it on MY inability to use strategy."

 

Megérkezett a Maelstorm megváltó markából a Metamorphosis engem illető példánya. Hű Üszögfüggőként rögvest fellapoztam a leginkább fertőzött részeket és elégedetten állapítottam meg: a fórum-spoilerek nem hazudtak, tényleg vérdurva dolgokat kaptunk ebben a kiadványban ...is.

Felvezetésnek ott az immáron duplán megsárkányosodott Thagrosh, aki némi heveny gyomorégés után kiválóan megemésztette Pyromalfic lélekkövét, miközben Everblight feladta a megtestesülésre vonatkozó gátlásait: ha egyelőre nem is teljes sárkány-formában (még egy-két kiadás és...), de testet öltött kedvenc lütyő ogréjában, így csinálván Shrek unokaöccséből valami olyasmit, ami talán csak Charles Manson és egy felfegyverzett, páncélozott kombájn nászából születhetne. Ebből a megtestesülésből később még lehetnek problémák, mert Apuci morc pedagógiai elvei alapján elképzelhető, hogy lesz egy-két sava az aktushoz... De addig is fájjon mindenki más feje, aki szembekerül az immáron megnőtt, megerősödött és szárnyra kapott rettenettel. Bizony, kedvenc ogrénk eltűnt a tudatalatti süllyesztőjében, vérében már az Üszög száguld, lelkét Pyromalfic tüze hevíti és immáron nagy baseről osztja az észt; és abból van neki bőven, hiszen immáron ő maga Everblight, a több ezer éves manipulátor, az ambíciozus világuralmi terveket dédelgető sárkány. Némi izelítő képességeiből: lehellete tüzet okoz, kritikus esetekben fagyaszt is mellé, kifreccsenő véréből kisebb sárkányfattyak kelhetnek ki és egyik varázslata Signs & Portensként működik 'beastek esetében míg másik varázslata Sorscha Tempestjének közeli rokona. A feat körében a kör végén a 'beastjei mozognak és ütnek egyet. Szerintem innentől elég elővenni a dobozból, megmutatni és megkérdezni a tábla másik végében összekuporodva vacogó szerencsétlent, hogy akar-e egyáltalán figurát pakolni vagy felírhatod a győzelemért a pontokat.

 

Lylyth epic változatával nem rabolnám az időt, hiszen már ki is adták; talán csak röviden annyit róla, hogy az eddig is ultraszteroidozott striderekből csinál valami olyasmit, aminek leírására a magyar nyelv szuperlatívusz-készlete szegényes; elég jól erősíti a távolsági támadás vonalat és osonkodóvá tesz bárkit. A két epikus 'lock featjét sokáig gyúrhatták a fiúk: megmerjük tenni? ne merjük? meglincselnek? mennybe megyünk? De végül csak idetették elénk és mi, kiválasztottak csak tapsolni tudunk lassan szárnnyá alakuló mellső végtagjainkkal.

 

A harmadik, meglepetés 'lock Absylonia, aki korábban forsakenként kereste meg a napi betevőt, de megcsúnyult és eldeformálódott (képzelhetitek!) és ezokból előléptették seregek irányítójává. Aggódó kérdéseiteknek elébe menve: ő is nő és a deformáció csakis pozitívan érintette H-kosaras kebleit. A forsakenek eddig is nagy-nagy népszerűségnek örvendtek, hát, gondolhatjátok, ha már 'lock lett belőle őt is utálni fogja mindenki, aki saját stratégiai hiányosságait szereti a sportszerű és felkészült ellenfél seregének tulajdonságaira hárítani. Személyében megkaptuk az egyik legérdekesebb 'lockunkat (éééértitek: érdekes, mint az a lány, aki nem szép, de nem is bányagép; tulajdonképpen nem tudjátok, hogy álltok vele, de ha hajlandó, hát egye fene, elviszitek); potenciálisan nagyobb orvgyilkos, mint Rhyas, jobban támogatja a 'beasteket, mint Saeryn (azért Vaylt nem éri utol) és amúgy is elég mocskos-szúrós kis szálka bárki ülepében. Fókusz-feldolgozó képessége Rhyasé és Saeryné között van, varázslatai sokszínűek: Reachet ad 'beastnek (Hello, Mr. C-Rex!) és felruházza a power attackok teljes skálájával (köztük a Légiónkból olyannyira hiányolt dobással!), amiket ráadásul fury-ráfordítás nélkül alkalmazhatunk (Hello-bello again, Mr. C.!). Igen, eme varázs neve találóan Playing God. Másik spelljével maga felé húz 8" távból valakit, aki nem nagy basen ücsörög, megint másikkal pedig akadályozza 4es AoEben a fókusz-allokációt illetve a fury-költést. Számtalan kiváló tulajdonsága közé tartozik, hogy ha karmaival hazavág egy 'beastet és közelebb tartózkodik hozzá, mint a gazdija azonnal beszedi róla a furyt, mintegy megújulva a következő akciókhoz. Köre elején furyért cserébe mutálódhat, lehet reaches karma, amivel találat esetén közelebb húzhatja magát az áldozathoz, szemtelenül nézhet (félreferdítettem volna az eyeless sightot?), bónusz sebzéskockát nyerhet a karmaira (amit még boostolhat) vagy épp vitorlázó-repülőként haladhat a csatatér felett. És mindezt akár egyszerre. Karmának ütését nem lehet regenerálni és nem lehet ellene tough dobást tenni. (Huntroll, ha már beemósodtál kellőképp, akkor ne feledd: eret mindig hosszában vágunk, sosem keresztben!) Featje felgyógyítja teljesen, majd egy sebért ugyanezt cselekszi egy 'beasttel is; természetesen ez iterálható a sebzett besték függvényében. Én már érzem is mocorogni az ébredező szerelmet; amúgy is pihentetni akartam Rhyast egy kis időre.

 

Karakter bestének hozzánkvágták a Typhont, aki nem azonos az orosz Akula (Cápa)-osztályú atomtengeralattjáró NATO kódjával (ahhoz egy "o" betű hibádzik), hanem egy háromfejű Carnivean; képes mindhárom fejével harapni vagy lehelni tetszőleges kombinációban, közelharctól függetlenül. Akit megharap azt eldobhatja egy furyért cserébe; ugye, ha valami nagyon hiányzik, azt dömpingben kapjuk. Animusa gyógyít, ő maga is regenerál, szemtelenül néz de sajnos a terepen traktorral kell kihúzkodni minden kátyúból; hiába 143 pontba ennyi fért bele; azért meglehetősen strapabíró és a megfelelő támogatással képes bárkinek megmutatni, hol lakik az Üszögforrás. Reaches fejei és 360 fokos látótere rejt néhány érdekes trükköt, ebben bizonyos vagyok.

 

 

Érkezett egy másik bestia is, a Nephilim Protector, 'lockjaink kedvelt testőre; ő sajnos rokonától eltérően nem vitorlázó-repül és kard helyett baltát forgat; de sebaj, lelkesen veti magát a főnöknek szánt lövések elé és akkor is fogadóképes transzferileg, ha teljes fury-készletét felhasználtuk. Animusa kettős: egyrészt a fellökött modellek hatására felpattanhatnak a káros mellékhatások nélkül (azért kérdezze kezelőorvosát, üszögszerészét) illetve a meglőtt modellek elsétálhatnak a rájuk lövő kis szemtelen felé.

 

Egységeink újabb Shrek-klónokkal bővültek, ezúttal a távolsági támadó-vonalat erősítő Warspearekről van szó; jól bírják a terhelést, közelharcban is megállják a helyüket, de igazából az Ambuscade miatt szeretjük őket: rohamnyi plusz-mozgás, bónusz a találatra, plusz egy kocka a sebzésre; kritikus találatuk árt az ellenfél védelmének és mozgásának ráadásul reachesek és jól védekeznek roham és lökdösés ellen.

 

Egész évben viselhető sportos kiegészítők is érkeztek egységeinkhez: a Swordmanek két gyönyörű modellt kaptak az Abbot és a Champion személyében; két solo-életű modell, akik segítenek többet ütni, megtestesületlen modelleket bántani illetve nehéz terepen rohamozni, ráadásul a Champion a mellé érkező ellenségre még ráüt egyet, mielőtt az megtámadná, és saját körében kombinálhatja két kardjának ütőerejét; egy amúgy egyszerű-de-nagyszerű egység lett még nagyszerűbb és sokoldalúbb, bár azt hiszem ez az attachment nem feltétlenül must-have kategóriás, de a modellek szépsége miatt biztosan beszerzem.

 

Másik kiegészített egységünk a striderek; egy rendkívül használható, remek egység, akiktől csak pontértékük miatt tartottunk némi távolságot most hirtelen kiegészült olyan tulajdonságokkal, hogy szemünk-szánk eláll és csak azt kérdezzük: gémbalansz?! és ezt most így hogy?! Hála az Officernek és a Musiciannak lett egy előretolt, osonó, kombinált lövést leadó 8 fős egységünk, akik mozgás előtt lőhetnek, ha találnak, lőhetnek még egyet (figyelem: a CRA csak 1 plusz lövést generál, de korrekt vízeséssel előhozhatjuk ellenfelünk ebédjét!), nem kell összezárniuk és ezáltal sebezhetővé válniuk a kombináláshoz és játékonként egyszer eltrombitálhatják az ellenség parancsadó és -fogadó képességét. Rendben, mindezt egy nehézbeste áráért, de akkor is; a Légió eddig is híres volt arról, hogy akár az első körben is nagyot odaüthet, most ráadásul lehetővé vált, hogy az első övön aluli után még meg is menekítsük a végrehajtókat a további harcokra. Hát, barátaim, gatyákat felkötni, mert ezeket a fiúkat nem olyan egyszerű lerohanni-lefejelni-összetépni. Először is utol kéne érni őket, ugye.

 

Solok terén is hullott az áldás, kiemelném a Deathstalkereket, akik tovább tápolják a ...kitaláltátok? úgyvan, a stridereket. Mindent tudnak, amit a nyers, csatolmány nélküli unokatesók, csak még átlátnak az erdőn és sniperek, ráadásul ha az első lövés talál, még egyet lőhetnek. Amióta kifestődtek párban rángatom őket minden meccsre, mert solo-huntingban, parancsnokok kiemelésében nincs párjuk, ráadásul erősen meglepően még a kis besték ellen is érnek valamit; ezen kívül elég túlélőképesek, ha nem khadori mozsárral lövik őket és jól tartanak pontokat is. Természetesen az sem utolsó szempont, hogy szép figurák és gyönyörködtetik a szemet; még 'lock is lehet belőlük, tekintettel kebleik méretére, de az már az MKII zenéje...

 

A Warmongerek is kaptak Warchiefet, ez a remek Ogrun még az átlag 'mongerek közül is kiemelkedik brutalitásával és önfegyelmével. Mindig időre viszi vissza a könyvtári könyveket és vak néniket segít át ...a túlvilágra Képes némileg korlátozni az elborult vérengzést és növeli a találati arányokat mind a 'mongáknál, mind a 'speareknél (nem, nem Shakes-). Üt, mint a toronyóra és egy pár belőlük erősen megkeseríti egy hátbakapott Satyr életét; még a gatyáját sem volt ideje felrángatni, úgy megholt szegény egy korábbi meccsen. Nehézgyalogság, tűzálló, vízálló, istálló. Ogrun tematikájú seregekbe (Thaggy, 'mongák, Gudrun) kötelező darab.

 

És elérkeztünk az est fémpontyához, a mindenki által kapott dragonyos solo üszögi változatához! Mi ugyanis nem kaptunk dragonyos solot, egy darabot sem, nem ám! Hüpp-hüpp, mindenki minket tápol lefelé, nerfelik a Légiót, mi lesz így, üszögtársak?! Hát minket már a kiadók is utálnak?! Mindenki kapott, mi miért nem?! Még azok az ultratáp trollok is, a kispéniszű játékosok választása, azoknak is jutott! Nekünk miért nem?! Hát mit kaptunk mi?! Elárulom, sokkal jobbat: a Blighted-Nyss-Sorceress-on-Helliont. Fanfár! A neve alapján közép-angliai városkának gondolnánk, de nem erről van szó; ő egy repülő bestén lovagló varázslónő, aki ha nem is feltétlen közvetlen harci képességeivel, hanem támogatásával nyűgözi le a Légió mesteri tábornokait. A képen áll a sárkányfattya vállán, azóta azon aggódom, mi van, ha leesik?! Szóval az enyém ülni fog, majd felkeresem ez ügyben a konvertálások nagymesterét, rudeboyt. Ja, és előre fogja szegezni a lándzsáját vagy findzsáját vagy miafenéjét, nem az eget kell fenyegetni, hanem az ellent! De nézzük csak, mire a lelkesedés? A Légiónak eddig két nagy problémája volt: az állandóan nyivákoló ellenfelek és a magas ARM. Az előbbire kevés olyan megoldás van, ami belefér a genfi konvencióba, de az utóbbira megoldás lehet eme hölgyemény, ugyanis elhelyez egy AoEt a legnagyobb fajából és az azon belül lévő ellenfelekre ha nem sikerül sebeznünk, azért a monogrammunkat belekarcolhatjuk az irhájukba, ugyanis egy sebet mindenképpen kapnak. Ez kombinálva az íjászokkal (+UA) vagy a striderekkel (+UA+solo) könnyen eredményezheti egy jobb sorsra érdemes Devastator egy kör alatti leépülését csupa POW10es támadás által. Csak hogy a legcombosabb példát említsem. Hát, igen, ha a PPS fiúknak elgurul a gyógyszer, akkor messzire gurul, az biztos. Ráadásként a kislány igazi három-az-egyben, ugyanis a repülő szörnyikék ingyen rohamozhatnak, ha a közeléből indulnak és némi támadási bónuszt is kapnak vagy épp egy ütőset bevarázsol valakinek, aki ennek hatására egy körig nem varázsolhat. A három-az-egyben mellé wash&go kiegészítőnek még rendelkezik egy varázzsal, ami a távolsági támadásokat szünetelteti a környezetében.

 

 


Összefoglalva: eddig is a nyávogás kereszttüzében haladtunk előre, hogy megismertessük a világot az Üszög áldásaival és ezután sem lesz ez másként; gyanítom az sem befolyásolná érdemben, ha solonak két vak egeret, dragonyosnak meg egy kerekesszékes nyugdíjas portást kaptunk volna. De szerencsére a PPs fiúk nem kísérleteznek: ideadták a legelborultabb durvaságokat és átkacsintanak a távolságon felénk, Légiósok felé: a vinnyogással együtt kell élnetek, hát legalább a pályán zajló eseményeket élvezzétek. És ezúton ígérjük, hogy nem okozunk csalódást, mi leszünk a tápláléklánc csúcsa és kegyetlen mosollyal pikkelyesedő ajkunkon vezetjük dicsőségre Everblight hadait!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr76975926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huntroll 2009.03.02. 22:07:42

Always look on the blight side of life...

Absylonia jópofának tűnik, de semmi érvágósdi. Thagrosh meg csak addig kemény, amíg közelharcba nem ér vele valami, amit elég nehéz kiírtani. Ld. még feltápolt trollok, vagy valami Circle finomság (pl. woldwatcher). Typhonnak meg eléb egy headlock, és már el is van baszva a napja. Egyedül az elsőkörös Stridermészárlás és a majdnem megállíthatatlan warchief bassza a csőrömet, utóbbit mondjuk mi egy 5-6-tal megállítjuk...

Azt pedig nem akarom megtudni, honnan tudod rudeboy kartárs méreteit..

Gróf Úr 2009.03.02. 22:17:00

Hát, Thaggyt kiszedjük egy slipstreammel és már nem is akar leállni ott pofozkodni :-)

A Typhonnak meg 3 headlock kell :-D

Huntroll 2009.03.02. 22:24:57

@Gróf Úr: Hát sajnos nem. Az Argus-szal ugyanez volt a helyzet, és akkor nem lett Errata a dologból...

Slipstream? Ja, ha 1. addigra lesz Seraphod, mert velünk van Pendrake 2. ha nincs a Seraph Mulg közelében 3. ha nem lőttem rá a Seraphra eDoomyval egy varázslatot (ami mondjuk valószínű, 13/14-es warlock-kal nem kéne legénykedni)

De mondjuk mit csinál eThagrosh, ha szembetalálja magát mondjuk Márk tipikus Cygnar seregével? AZon kívül, hogy kiköp egy Shreddert, aztán meghal, vagy transzferál, és a beastek halnak meg?

Huntroll 2009.03.02. 22:25:37

Theorymachine rulz egyébként.

Gróf Úr 2009.03.02. 22:32:57

@Huntroll: Mit csinál, mit csinál. Hát, valószínűleg nem egyedül van a pályán, a többiek majd sok mindent megoldanak :-)

Typhon: háááát... meglátjuk. Majd a Rules forum megmondja :-)

Huntroll 2009.03.02. 22:38:32

@Gróf Úr: Mondom, az Argusnál az volt a válasz, hogy a headlock-kal mindkét támadást bukja. Ha ezt Typhon kedvéért megváltoztatják, akkor konkrétan bekaphatják. De szerintem nem fogják.
Amit nem teljesen értek, az az, hogy a Typhon-dobásánál dobunk egymás STR-je ellen, vagy egyszerűen repül Dire Troll, ki tudja hol áll meg?

Gróf Úr 2009.03.03. 01:04:50

@Huntroll: Amennyire én olvastam: repül, ívet húz, becsapódik.

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2009.03.03. 02:39:10

Egy modellt vártam az egész Metából, az új nephilimet. Ami, úgy tűnik, semmi mást nem szolgál, mint hogy a large bézes Thagrosht megmentse egy-két kellemetlenségtől. Hát a tökömbe. Meta fail. Csalódott panda vagyok.

Gróf Úr 2009.03.03. 08:48:00

@geistwald: "Csalódott panda vagyok." Kellett neked magas elvárásokat támasztani :-) Várható volt, hogy a sok A++ közé be kell rakni valami C-t; nem vagyunk mi Skorne, h a hónunk alá kelljen nyúlni :-) Amúgy a Skornera nagyon ráfért és én örülök is neki.

Atis52 2009.03.03. 09:04:04

@Gróf Úr: Hát még én. Nem rinyálhatok mostmár, hogy a sereg béna (nem volt az szvsz) :)

Gróf Úr 2009.03.03. 09:10:20

@Atis52: Nem volt béna, de alapvető dolgokban szenvedett hiányt; AD a scenariokhoz, Pathfinder... bazze, ha én (LoE) "rakom fel" a terepet meg sem tudtál volna mozdulni ;-) Hál' Istennek ennek vége. Megérdemeltétek, becsülettel vívtátok az uphill battleket, mostantól könnyebb lesz .-D

rudeboy1969 2009.03.03. 09:37:10

"(éééértitek: érdekes, mint az a lány, aki nem szép, de nem is bányagép; tulajdonképpen nem tudjátok, hogy álltok vele, de ha hajlandó, hát egye fene, elviszitek)"
Ahogy Franky barátom mondotta volt: Moslékkal is lehet tüzet oltani...

Gróf Úr 2009.03.03. 09:41:47

@rudeboy1969: Nem, nem, a moslék és az éééérdekes között azért van némi különbség :-))) Tudod, a buli legjobb csaja még mindig lehet bányarém! .-)

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2009.03.03. 09:58:16

"Üt, mint a toronyóra és egy pár belőlük erősen megkeseríti egy hátbakapott Satyr életét; még a gatyáját sem volt ideje felrángatni, úgy megholt szegény egy korábbi meccsen."

Még jó, hogy bölcs szatírunk mágnesként vonzotta az idióta, ragyás, kígyós bandát. Hogy aztán Kaya néni kimelegedés nélkül elnáspángolhassa magányos vezérüket. :P

Gróf Úr 2009.03.03. 10:00:30

@Tartótiszt: Sőt, még Angéla is besegített a Mutogatós Bácsi kiirtásába az utolsó 3-5 sebbel :-)

Hát, igen, utána mondtam, h Circle ellen soha többé :-D Ez persze nem igaz, ahhoz, hogy legalább egyszer le tudjam győzni nyomulni kéne sokat .-(((

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2009.03.03. 22:01:06

remélem ez a posztdömping nem ül le a metamorfózis varázsának elmúlása után sem :)

a játékok során az új egységeket le szoktátok pl. proxyzni? kipróbálásként?

és amit még hiányolok, illetve érdekelne, az a minion a hordes-ből, ha már itt állatfarm van a "kucsmás gecivel meg azzal a köcsöggel", akkor hol maradnak a funnygémből a gatormenek, vagy a másik halfejű népség? meg ha lenne keretem, a tini nidzsa teknőcökből plagizált mutáns vaddisznó csávókat is biztos beszerezném, csak az íze végett ;)

meg van az a nagy kék egyszemű (vagy csak rossz szögből fotózott) kígyó, a hordes ilyen téren hiányszegmensét kielégítő szende, kismellű hegyesfülűvel?

Huntroll 2009.03.03. 22:58:26

@Vinitor: Proxyzás előfordul, szerintem idővel lesz is, de most dübörög a Call to Arms, ott meg inkább jobb a kipróbált listákat használni...

A minion warlockokat és egyebeket én vszeg meg fogom említeni a "mit kaptunk a metában" postomban, aminek holnap remélhetőleg neki is fogok állni. Bár ez egyelőre csak theorymachine lesz, tapasztalatokról geistwald kollegát tessék kérdezni.

Gatormeneket néhányan szoktak hozni, és nem is rosszak alternatív nehézgyalogságnak, ha sok warbeast/többwoundos ellenfél ellen harcolsz. És le tudnak rakni mocsarat is, ami hasznos lehet, ha valahogy bele tudsz lökni egy jacket :D Nekem szimpatikusak, csak elég sok dolog áll előttük azon a bizonyos listán.

Például a másik halfejű népség, akik az asztal valamelyik oldaláról jöhetnek be a játékba, és abban a körben, amikor bejönnek, támadásbónuszt kapnak. És kombinálhatják a közelharci támadásaikat. Figyelmetlen ellenfél esetén akár elsőkörös casterkill is elképzelhető. Nem mellékesen a nem annyira mozgékony seregemhez, akiket általában szarrálőnek, nem árt némi extra elterelés.

A vaddisznók közül a Farrow Brigands osztag nem ajánlott, mert kb semmire sem jók, és azért túl drágák (pontban). Ellenben a Bone Grinderek a varázslatcentrikus warlockok legjobb barátai. +3" a varázslatokon baromi sokat jelent...
Vagy ott van még Rorsh & Brine, ha malackodni akarsz, mint mondtam, szerintem baromi poénos páros. Ők is rajta vannak a listán, de csak a halak, Gudrun és egy rakás büdös troll (és a pszichopata sámánjuk) után.

Az elf csaj is elég jónak tűnik (kb minden minion warlock annak tűnik, ha már itt tartunk... a legjobbak talán a krokik és a kucsmás gecik, de ez majd eldől), de én rühellem az elfeket, szóval őt nem veszem meg. De a féreg mellette aranyos. És valóban, eddig nem sok kismellű elf csajt láttunk... Mellméretekben egyébként az új warlock-kal hivatalosan is mi vezetünk. Látod Gróf, ebben is jobbak vagyunk.

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2009.03.04. 00:05:10

köszi az infókat :)

és oké, hogy a troll nőknek nagy a mellük, de szőrös vaze ;)

Gróf Úr 2009.03.04. 01:03:50

@Huntroll: "Mellméretekben egyébként az új warlock-kal hivatalosan is mi vezetünk. Látod Gróf, ebben is jobbak vagyunk."

Kívánom neked minden este, reggel és délben :-DDD

tengerSAM (törölt) · http://tengersam.blog.hu 2009.03.04. 07:23:30

Huntroll a szőrös, nagymellű pterodactylusokra bukik :D

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2009.03.04. 15:21:20

Nem buktál le, mindenki sejtette eddig is :)

Gerik001 2009.03.05. 13:46:02

Ezek a szabályok honnan vannak? :)

Gróf Úr 2009.03.12. 00:24:07

@Huntroll: "Headlocking Typhon will prevent him from making any attacks, as all his weapons are located on the head."

Szopjanak metrókocsi-ütközőt.
süti beállítások módosítása