ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

voltmárdeazértflesses

2009.05.18. 12:27 | rudeboy1969 | 3 komment

Címkék: számítógép warmachine privateer press

Szóval a hír szerepelt már itt a Geistwaldon, meg a PP is kiadta hozzá a hivatalos álláspontot, satöbbi, satöbbi, tudom, tudom...

De Zotyó feltúrta nekünk a tévét azért a demóért, ami a felzúdulást keltette. Én csak reposztolom itt, indzsoj:

 

 

 

Végül egy kis ajándék Geistwaldnak:

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr31128028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerik001 2009.05.18. 14:29:04

egy ujabb játék ami nem lesz meg. :)

majd inkább a zöldön játszom.

Bedeko 2009.05.18. 18:29:12

Amit sokan elfelejtenek, vagy inkább félreértenek, hogy az ilyen játékok elsősorban nem helyettesíteni akarják a táblás verziót, hanem, amennyiben betűről-betűre követik a szabályokat (és nem valami idióta FPS vagy RTS feldolgozások), gyakorlási lehetőséget nyújtanak.
Élőben korlátozva vagy ugyanarra a pár arcra, akik időről-időre eljárnak a közösségbe. Nekik adott a seregük, azok összetétele. Valamint az élő játék mindig lassabb. Netes megfelelőnél viszont a világ minden pontjáról jöhetnek az ellenfelek, új szemlélettel és stratégiával, gyakorlatilag az összes lehetséges kombinációval. Egy táblás játék, esetleg kettő egy napra épp elég, a neten viszont egy nap akár tizet is tolhatsz. Trenírozásra, gyakorlásra, rutinszerzésre, valamint tesztelésre jók.
A netes MegaMekNet-en például ugyanazzal a sereggel akár 100 játékot is le lehet tolni egy hét alatt, ami mondjuk tesztelés szempontjából sokkal teljesebb, mintha csak egyet játszaná a klubnapon, aztán teóriahammereznél. Vagy Teoriamachineznél. :)

Ugyanakkor ez nem játék, csak egy demonstrációs célzatú 3D anim, hogyan festene a Warmachine a képernyőn, animálva, játékszerűen, RTS-be oltott FPS-ben.

Mértkellnick? 2009.05.19. 07:47:07

Szerintem az egy az egyben átültetés nem működne, de egy jó kis körökre osztott stratégiai játékot, vagy megenegedem, egy RTS--RPG keveréket nagy sikerrel forgalmazhatnának a boltok, egy csomó új arcot volna képes a terepasztal mellé állítani, én például sajnálom, hogy nem készül PC-s verzió; aki neten akar tesztelni, annak ott a vassal.
süti beállítások módosítása