ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

vízum, vidék, vizsgadrukk

2009.11.27. 08:25 | Tartótiszt | 6 komment

Címkék: esemény verseny szánalom warmachine privateer press hordes kristálycsarnok gólem művek

Mi tagadás, nem erre számítottunk mi sem. A kezdeti óriási lelkesedésből egy remek, ám létszámában kicsi torna kerekedett a 4. PPF Kupából. A tömeges megbetegedéssel persze nem lehetett számolni, meg azzal sem, hogy a szerbeket végül a határ túloldalán fogják. De mondjuk felnőtt emberhez elég méltatlan, ha egy-másfél hónappal előre tudja, hogy lesz a rendezvény, majd előző héten eszmél, hogy hát jaj, nekem ez meg ez a sok dolgom van hirtelen. Mindenkinek van más dolga is, elhihetitek. Nem is puffognék nyilvánosan ezen, ha az ilyen jellegű lemondások miatt nem került volna veszélybe a most indított, gáláns szponzorációs gyakorlat.

Ugyanis a Kristálycsarnok összesen 60 ezer forintot ajánlott fel a helyezetteknek, míg a hivatalosan holnap nyíló Gólem Művek (linknél még nincs semmi, de majd lesz - addig itt van tengerSAM posztja) a helyet biztosította és a festőversenyt támogatta. Mivel minimum kétszer, de inkább háromszor annyi előzetes jelentkező volt, mint amennyi ténylegesen megjelent a mérőszalagjával, érthető reakció lenne, ha a támogatók legközelebb már kisebb lelkesedéssel (lelkesedés=forint) állnának hozzá a kupához. Taps-taps-taps...

A meccsekről nincs is kedvem sokat írni. Lényeg, hogy Márkó ellen megint egy töredéknyi inchen múlott. Laris az egyetlen rossz irányban repült. :) Majd utána egy kritikus slam sikerült a kosom ellen és már nyújthattam is kezet. A többi meccset egy mohsaros félfun listával toltam, ami jó volt két győzelemre és két kemény döntetlenre. Összességében ez meg a harmadik helyre. A kiegyenlített mezőnyre jellemző, hogy még a második helyezett Wolfinak is 2-2-1-es mutatója volt (VP-vel múlt felül). Az egyetlen kivétel Márkó, aki mindenkit bucira vert. Gratula!

Köszönet a szervezőknek, támogatóknak és nem utolsó sorban azoknak, akik eljöttek és jólérezték magukat!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr401555696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atis52 2009.11.27. 09:45:56

naszóval (előre bocsájtom, alig aludtam, éjjfélig szívtam a *** felhasználók miatt, szal kóma ezerrel)

'Egyébként nem tudom, mi van olyan érdekes vidéken, ami jövő héten nincs ott.'

Pl. az embernek az anyja meg az apja akiket nyár közepe óta nem látott, és nem tuti hogy karácsonyig még fog, mivel melózik hétvégenként is és kivételesen az egyetlen szabad hétvégén inkább odamegy hogy lássák az arcát. Az meg külön fasza ha az 'egyetlen szabad hétvégét' kb 5-6-7 nappal előtte tudja meg. Mármint hogy több nem nagyon lesz idén.
Mind1, durrogás, szappanopera befejezve, baromira sajnálom hogy nem tudtam menni, majd legközelebb az első Mk2-re :)

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2009.11.27. 09:50:10

Vis maior történhet. Nem egy emberen múlt. De a következőre legalább megvan az első jelentkező. :)

Atis52 2009.11.27. 12:24:26

:) Igyekszem.

Btw, lehet tudni mi történt a szerbekkel konkrétabban ?

rudeboy1969 2009.11.27. 14:07:03

Azért örülök annak, hogy Tartótiszt megírta ezt a posztot, mert mint hivatalos szervező ezt azért nem tehettem meg. Nincs jogom senkit lebaszni, pedig egy két embert azért szívesen megtenném. Itt most nem azokra gondoltam, akik jó előre értesítettek arról, hogy különféle vis maior következtében nem tudnak eljönni. Mindenki döntse el saját maga, hogy mindent megtett-e annak érdekében, hogy itt lehessen, illetve hogy kiben volt annyi, hogy legalább lekommunikálja a szervezőkkel, hogy nem tudnak jönni. Még azt sem mondhatom, hogy ezentúl szervezzen versenyt az akinek két anyja van.

Sírni sem szeretek, bár trollokkal is játszom. De a fiaskónak köszönhetően most vannak gázok. De Márkóval igyekszünk ezeket megoldani. Legalább tanulságnak jó volt.

@Atis52: Elősször is, te vagy az egyik, akire egyáltalán nem haragszom. Szal nem kell a mentegetőzés. A szerbekkel meg az történt, hogy:
- Túl későn kezdték el a szervezést.
- A lelkes embert bízták meg az ügyintézéssel, nem a rutinosat.
- Aprócska hibákat vétettek a szervezésben. Pl: Csak elektronikus kommunikáció (telefonszámom a mai napig nincs), hivatalos ügyintézéshez a következő emailcím használata: "ishallkillyou@gmail.com", és nem működő/ semmiről nem tudó anyuka által felvett faxszám használata
- A Pátriárka halála, és a miatta kiírt gyásznap - nem dolgoztak a követségen.

Végeredmény: No visa No cookie

rudeboy1969 2009.11.27. 14:18:06

Na ebbe beleszaladt egy-két nyelvhelyességi baki, de azért remélem mindenki magára vette akinek kellett :)

tengerSAM (törölt) · http://tengersam.blog.hu 2009.11.27. 19:16:16

Sajnos én is kénytelen voltam voltam kihagyni a versenyt, mert a három gyerkőc és az asszonypajtás is lebetegedett, ezúton is elnézést kérek a szervezőktől. Ezek után én már se ígérni, se előre jelentkezni nem fogok (ezt eddig sem tettem), legfeljebb kellemes meglepetés lesz, ha mégis megyek versenyezni. :)
süti beállítások módosítása