ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

harmadszor vár fehérvár

2010.12.18. 19:13 | Tartótiszt | 4 komment

Címkék: esemény verseny közlemény warmachine privateer press hordes wargaming malifaux

Xorand és a nép nevében:

“Fehervaru rea meneh hodu utu rea… #3”

A székesfehérvári Főnixcsarnok szervezésében 2011 Február első hétvégéjén (szombaton és vasárnap) megrendezésre kerül az III. Hadvezérek És Taktikák (H.É.T) wargame találkozó és verseny. A két napos rendezvényen mindenki harcba küldheti seregeit: akár az öreg világ generálisát, akár a hiperűr ösvényeit taposó harcedzett hadurat, akár Immoren harcos varázslóinak egyikét irányítva aprítod az ellent. Valamint bemutatkoznak még Malifaux rémálomba (se) illő teremtményei is!

Péntek délután várunk mindenkit a Főnixcsarnokban, zárásig szabadjátékra, edzőmeccsekre lesz lehetőség, baráti olvasgatásokra, ismerkedésre stb wink

A szombati napon a 40k megszállottjai bizonyíthatják rátermettségüket és kamatoztathatják stratégiai érzéküket. Velük együtt szabadul el az őrület és horror Malifaux síkján!
A vasárnapi nap a Warhammer Fantasy kategóriát öleli fel, párhuzamosan a Warmachine / Hordes küldetésekkel.


Fantasy esetén 1500 pontos sereggel lehet indulni, 3 fordulós küldetéseket teljesítve lehet elhódítani a H.É.T. vezéri hely egyikét. 40k esetén is 1500 pontos sereggel tervezzetek, szintén 3 fordulót teljesítve lehet a H.É.T. vezérek közé kerülni. WM/Hordes esetében 3 küldetést teljesítve 35 pontos párbajok végén emelkedik ki az utolsó a H.É.T. vezérei közül. Malifaux esetében 30 soul stone-ból kell a csapatokat megalkotni.


Nevezési díj: 1500 Ft/játék,
(a nevezés egyben tombola is! Sorsolás vasárnap délután)

Díjazás: a 2. és 3. helyezettek értékes ajándékokat kapnak (mindegyikőjük a saját játékrendszeréhez kapcsolódót), az első helyezettek a H.É.T. vezéri trófeát vihetik haza.


Nevezési határidő 2011 Február 1. éjfél!

Helyszín:
Székesfehérvár, József Attila Kollégium Széchenyi út. 13. Színházterem


Kérdések és válaszok :

http://www.formspring.me/xorand

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr442524539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xorand_ht 2010.12.18. 21:20:12

Köszönöm hogy kitetted, megteszünk mindent a szinvonalas verseny érdekében.
L

Huntroll 2010.12.19. 02:27:37

különösen a kedves vórmesines közönséget szeretném bíztatni (a Malifaux-os alapból lelkes), tessék csak jönni, nagyon jó a hangulat és a díj(ak) is, és idén már a pontszámra és a küldetésre sem lehet panasz :)

rudeboy1969 2010.12.19. 08:04:43

február nekem is jó! Valszeg jövök, ha jól megy 2 napra :)

malcolm 2010.12.20. 10:46:42

lehet erre a WM re én is összekaparom magam én is és ez lesz így az első versenyem amin indulok kedvem van de esélyem nem sok mármint nyerni uh valószínű csak a tömeget növelem de legalább ott leszek ha sikerül :D
süti beállítások módosítása