ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

malifaux-liga: második hét

2011.04.10. 07:43 | Tartótiszt | 1 komment

Címkék: esemény verseny közlemény malifaux

Szerencsére többen kártyát ragadtak ezen a héten az eddig inaktív csoportból, így már a többség felírhatta első pontjait a táblázatra. Mivel már a liga fele eltelt, így azokat, akik eddig semmilyen aktivitást nem mutattak, töröltem a listáról, hogy tisztább legyen áttekinteni azoknak, akik viszont játszanak. Természetesen bárki, bármikor becsatlakozhat, hatalmamban áll új sort beszúrni. :)

Az első helyet Snow tartja stabilan, nyomában a rémálmokkal dolgozó Moonlightthief. Mivel mindketten Neverbornnal játszanak, nem meglepő, hogy most is sikerült a frakciót az élen tartani. (Bár egy magányos Death Marshal kapitány nagyon közel járt hozzájuk.)

Ez azt eredményezte, hogy a meg nem született lények mélyen behatoltak az elhagyott bányába, miközben minden stratégiai ponton őrszemeket hagytak. Így üldözőik nagyon nehezen tudják észrevétlenül megközelíteni őket.

Heti előny a Neverborn frakciónak:
A csapatválasztásnál a nem Neverborn frakcióval jövő ellenfélnek a kiválasztott figurái közül a meccsérték minimum harmadát fel kell fednie mielőtt a Neverborn játékos kiválasztaná saját csapatát.

Példa: 30 SS-es meccsen legalább 10 SS értékű választott figurát kell megmutatni az ellenfélnek, mielőtt az kiválasztaná sajátját.

A bányában és az azt körülvevő barlangrendszerben egyre furcsább dolgokat tapasztalnak a lélekkő használói. Hol rettenetesen felerősödik az energiája, hol nagyon gyenge eredménnyel lehet csak felhasználni.

Speciális heti körülmény minden frakciónak:
Soulstone használatakor ha saját szín (Guild - Kos, Arcanists - Könyv stb.) jön ki a flipre, az kettővel többet ér minden frakciónak. Ugyanakkor minden más szín eggyel kevesebbnek számít. Outcast mestereknek a csata elején kell választani egy színt, de csak azok közül, amelyeket valamire használni tud az adott mester.

Példa: Lilith Soulstone-t éget és flippel egy 7-es Maszkot. A Duel értékét így 7+2=9-cel tudja megnövelni a lappal. Ugyanő legközelebb egy 4-es Kost húz, ami mindössze 4-1=3-mal növeli az összeredményt.

További jó játékot mindenkinek!

Ui: az eredményeket továbbra is levélben, a csontpet_kukac_gmail_pont_com címre várom a két játékos, a használt mesterek és a VP-arány megjelölésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr822813483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JinxR 2011.04.11. 10:06:02

Tudom, hogy nem kivánságműsor. Az előző heti extra jobban tetszett abból a szempontból, hogy a játék elején és/vagy a játék végén érvényesülő dolgot könnyebben megjegyzi az ember, illetve jobban odafigyel rá, mint egy olyanra, ami játék közben, egy adott eseményre triggerelődik.

Megy az izgi, SSből csalok, hogy akkor életben marad-e a figura, lilul a fejem, tökre el fogom felejteni, hogy még a színre is figyeljek a flipnél.

Minden játékhoz ki kell rendelni kötelezően egy kibicet, aki szól SS cheatnél, hogy plusz vagy mínusz :)
süti beállítások módosítása