ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

rossz dolgok jöttek - malifaux-liga

2011.04.26. 09:26 | Tartótiszt | 1 komment

Címkék: esemény verseny közlemény nap képe wargaming malifaux cantina főnixcsarnok

Múlt hét szombaton lezárultak az első Malifaux-liga heti küzdelmei. A részletes eredmények a szokásos táblázatban tekinthetők meg, de azért a lényeget itt is rögzítjük.

Az utolsó héten az alapvető helyezések nem változtak, így a végig lelkesen és hatékonyan játszó, jobbára Lilithet fieldelő Snow bezsákolta a Malifaux Mestere címet, valamint ahhoz is nagyban hozzájárult, hogy a Neverborn végezzen a frakcióverseny élén.

Malifaux Vadásza szintén egy neverbornos induló, a legnépszerűbb mester birtokosa címre ugyan nem esélyes, de játéktudásban kiemelkedő Moonlightthief lett. Mert nagyot álmodni, aminek sokan itták meg a (keserű) levét.

A frakciórangsor a következőképpen alakult (zárójelben a négyes csatára képviseleti jogot nyert játékos és a pontérték, amiből játszhat majd):

1. Neverborn (Snow - 36)
2. Arcanists (Cal - 32)
3. Outcasts (Yosh - 31)
4. Resurrectionists (Lenyn - 31)

A csatára elvileg most szombaton kerülne sor, de mivel a Cantinában elég sok program lesz akkor, plusz másnapra tűzték ki a H.É.T. aktuális fordulóját Székesfehérváron, így tárgyalásokat kezdek az érintettekkel, hogy találjunk egy közeli, de alkalmasabb időpontot.

Mindenkinek köszönöm a részvételt, lelkesedést, satöbbit. Azt hiszem, a liga elérte alapvető célját, hiszen mind a Főnixcsarnokban, mind a Cantinában felbukkantak új érdeklődők. Remélem, velük a későbbiekben is lehet majd találkozni, amint a játéktervezők felmenőit szidják egy fontos szituációban felbukkanó Black Joker láttán.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr652855851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rudeboy1969 2011.04.27. 11:52:56

Köszönöm a szervezőknek a munkát, ellenfeleimnek a csatákat! Nagyon zsír volt minden, dreamernek pedig egy teleszkópos tükörtartós botot kívánok hozzávaló tükörrel, hogy be tudjon kukkantani a sarkok mögé, nem-e leselkedik ott egy nerfbunkós jóember.
süti beállítások módosítása