ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

esküszöm, nem italra kell

2011.07.30. 16:40 | Tartótiszt | Szólj hozzá!

Címkék: közlemény táblás játék wargaming malifaux cantina

Kicsit szervezettebb formába szeretném önteni az előző két poszt kéregetési projektjeit. Aki eddig nem találkozott volna velük, akkor görgessen picit lejjebb a főoldalon. A Terraclips terepekről és a Puppet Wars táblás agymenésről van szó. Pontosabban arról, hogy a Cantinát sűrűn látogató közönség soraiból részvényeseket toborozzunk az egyik esetben sem kevésnek látszó végösszeg társfinanszírozására.

Megpróbáltam összeszedni, hogy ki mire jelentkezett be eddig, de akit kihagytam, vagy most szeretne csatlakozni, az nyugodtan írjon bele az ezen a linken elérhető kis táblázatba. Az első oszlopba kell a név, a második ésvagy a harmadikba meg egy 1-es. Szerintem menni fog. A különböző változatok egy főre jutó költségét automatikusan kiszámolja a szpredsít. Nem meglepő módon, minél többen vagyunk, annál kisebbek lesznek a számok (az USD konvertálásánál a Maelstrom -10%-os kedvezményével számoltam, amit a Főnixcsarnok is kábé stabilan hoz).

Hajrá, Terraclips! Hajrá, Puppet Wars!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr153112203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása