ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

rotterhorn festések

2011.10.17. 10:58 | rudeboy1969 | 6 komment

Most, hogy nagyban dübörög a Liga megragadom az alkalmat, hogy az elkészült hobby projektekből egy kis válogatást tegyek közzé. Remélem legalább annyira inspiráló lesz a kedves olvasónak, mint amilyen számomra volt.

Le a kalappal a művészek előtt, tényleg hihetetlen szép pályamunkák érkeztek! Mindenki kitett magáért, és a képességei legjavát hozta. A kis galéria sajnos/hálistennek egyáltalán nem teljes. Hiányzik például Dávid gyönyörű Bart Montadora, Emerald Kaya  Wildbornja, Pite Naareshe (telefonos fényképek :( ) és Bulba Mosharja. Sajnos technikai problémák miatt nem tudok fotókat felrakni róluk. Azonban utóbbiról szerencsére tudok linket adni, ami Bulba festős blogjához vezet: http://harvester.blog.hu/2011/10/12/mohsar_the_desertwalker#comment-form

És ha már festős bolgoknál járunk, a sort Bbzs kezdte meg:bbzs-rottenhorn.blogspot.com/

És most jöjjenek a képek:

Elsőként Fefe Gunnbjorn Kapitánya:

Fefe ráadásul még nem is játszott a ligában, csak festett!

Következő pályamunka Constance Blaize, Kazador keze munkája:

Kedvenc Öregasszonyom Bbzstől, NMM technikával festve:

eNemo is szörföl a roncs tetején. Rudi figuráját sajna nem sikerült jól lefotóznom, mert a bökője megzavarta a kamera fókuszát :( azért itt vannak a képek:

Boneheart eGoreshade-et festette ki nekünk:

Nagyon örvendetes a sok új résztvevő. Vannak köztük akiket még arcról sem ismerek, mégis lelkesen küldik az elkészült figurákról a fotókat. Ilyen Zozo aki az Iron Kingdoms Chuck Norrisát festette ki nekünk:

Valamint Varga Ádám Durgen McMadhammerrel:

És Lamafighter Absyloniával:

Végére hagytam személyes kedvenceimet. Elsőként Gróf Ravynja jön. Gróf abszolút kezdő festés terén, szóval teljesítményét ez alapján is kell megítélni. Ahhoz képest nagyon jól alkalmazott egyes technikákat, és három gyermekével is meg kellett küzdenie festés közben :)

 

Pattisonnak már kialakult festési stílusa van, és meg kell, hogy mondjam nekem nagyon bejönnek a festései. A heti kedvencem "Fehér Gorten":

Xor már kinőtt a "kezdő" kategóriából, azonban minden festőnél eljön az a pillanat, amikor úgy igazán "elsül a keze". Az az első olyan figura, ami igazán jól sikerül, és az embert a maximális elégedettség érzésével tölti el. Nála ez az áttörés szerintem múlt héten jött el, amikor elkészült Kell Bailogh. Azóta kent nekünk a ligában egy Madrakot. A bőrszínt és az object source lightingot nagyon eltalálta szerintem!

Utolsóként felsobom saját munkámat is, nehogy az legyen, hogy olyan feladatot szabtam meg, amit magam nem tudok teljesíteni :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr23308909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gróf Úr 2011.10.17. 12:19:10

@tengerSAM: cikizni nem kéne :-) Le fogom mosni szegényt, ez így gyalázat, hatvan réteg festék van rajta és nem a blending miatt, hanem melléfestésből. Jobbat érdemel, no meg még hetekig néznem kell a hátát, szóval újrakezdem.

Bulba 2011.10.17. 13:04:03

@Gróf Úr: kicsit homályos a kép, de azért nem olyan veszélyes az. Látszanak az árnyékolási kísérletek is és az ágyékkötő/csataszoknya vagy a fene tudja mi még jól is néz ki.

Gróf Úr 2011.10.17. 13:24:33

@Bulba: a csataszoknya már rajta volt, azt nem én követtem el :-)

m3tr0n01d 2011.10.17. 18:38:15

Jók lettek, gratula.
Akartam én is, de elnéztem a naptárat. Na majd mostantól! :)
süti beállítások módosítása