ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

rotterhorn festések w2

2011.10.31. 09:52 | rudeboy1969 | 1 komment

Címkék: figura nap képe festés privateer press

A Liga nagy erővel dübörög tovább! A festők a kezdeti lelkesedésüket sem veszítették el, egymás után készülnek el a szebbnél szebb munkák. A gőzgépes-szörnyeteges játék eddig is jó festettségi mutatókkal rendelkezett, ez a tendencia a jövőben sem fog megtörni. A festésben ügyködők legalább annyira felpezsdítették a hobbi életet, mint az önjelölt stratégák, blogolnak, fórumoznak, segítik egymást. Nem csodálkoznék, ha az idei Golden Gobbón sokukat viszontlátnánk a nevezők (és talán a díjazottak :) ) között.

Kollázst most nem készítek :)

De elég a szócséplésből, és jöjjenek a képek:

Elsőként a múlt heti összeállításban csak egy telefonos képpel résztvevő Varga Ádám munkáiból válogatnék. Ádám nagyon tehetséges festő, és Pattisonnal vállvetve szereznek új híveket a nagy bottal járó népnek. Mindketten zseniálisan ráéreztek a törpe bányagépek érzésére. Szerencsére Ádám most nagyon pöpec képeket küldött, így a múlt heti projektről is dobok fel képeket!

Elsőként A heti feladat, a Catepillar munkagépre hajazó Driller. Ha nekem kéne színsémát választanom ugyanerre mennék rá.

Az egész battlegroup is zseniális. Nagyon egybehozza a konzekvens színséma

Végül az ígért caster. Nem csak a ligára készült Durgen, de Gorten is tiszteletét tette Ádám festőasztalán.

Ha már a törpe vonalnál járunk következzenek a már említett Pattison munkái:

Ő nem viccel, ha weatheringről van szó :) Ez a driller úgy néz ki, mint ami már tényleg megjárta Miskolcot.

Bbzs könnyű logikus választása volt a Banya kis barátja a hulladékból összetákolt Scrapy.

Mivel a kedvenc együttesem is ezt a nevet viseli, hallgassatok egy kis klasszikust míg a képekben gyönyörködtök :)

Kamerakezelésből egyes, matróz legyen a talpán aki nem szédül el az IK egyik legkarakteresebb figurájának láttán :) No sleeping on the job!

Már az előző cikkben is áradoztam, hogy mennyire örülök az új emberek feltűnésének! Egyikük Nessos, aki pKreosst játssza, de még nem talált rá Gróf úr gyorstalpalójára :)

Ha a cikk eleje a zwergék jegyében telt, most jöjjenek a farkaskutyák, és a pitbullterrierek. Bulbával kezdek, akinek feral warpwolfja már nevet szerzett magának a Cantinában, ismerjétek meg "Fakót"!

Ám Bulba hobbi feladatnak az Argusokat szánta.

 

Emerald is a környezettudatos hozzáállásáról ismert. Volt olyan kedves és a feladatát webre optimalizálta:

 

A sok jófiú után felfrissülés egy kis badass dolgot látni. Boneheart Leviathanja most mászott ki a fekete cryx slejmből, hogy begyűjtse a lelkeket!

 

A badass vonalon maradva két szörnyeteg következik, akik ha a szemek számát tekintjük még egy Argust sem tesznek ki, viszont pont kettővel többek mint egy teljes Legion battlegroup. Pite prezentálta Mónikát és Szintén küklopsz spanját.

 

Röviden visszatérünk a zsoldosokhoz. Zozó festette Ashlyn testőrét a Vanguardot:

 

Xor pedig a Renegade-et. Ő mostanában nagyon jól kezdett festeni, de a fényképezésben még fejlődnie kéne! Talán csak akkor lenne rosszabb megvilágításban ez a jack, ha az arcüreg gyulladáshoz használt infralámpa alá tette volna a figurát! :)

 

Zárásként a Morrow hívő vonalat erősítő gépek következnek. Elsőként Csirke hívő Centurionja, majd az én Galant megközelítésem.

 

Jövő héten az osztagokkal foglalkozunk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr593341863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xorand_ht 2011.10.31. 10:31:52

Hmm, van jobb kép is arról a renegaderől, keresek is :)
süti beállítások módosítása