ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

liga 3. hét.

2012.11.25. 18:31 | rudeboy1969 | Szólj hozzá!

Néhányan már egész jó úton jártak... :D

3.Hét 11.26.-12.02.: Menoth nyár – Hőségriadó! Minden round elején dobj d6-al. 1-es esetén abban a körben az élő nem caster/lock modellek nem futhatnak/rohamozhatnak.
Játékonként csak egyszer fordulhat elő.

Ohm törvénye

Összefoglaló: A csatatér romok, roncsok kaotikus rémálma. Az ügyes hadvezér azonban ezt is az előnyére képes fordítani! Használd a fedezéket arra, hogy eljuttasd csapataid a csata sűrűjébe! A csatateret ehhez a küldetéshez úgy kell felállítani, hogy a használt tereptárgyak csak obstructionok, covert adó terepek vagy nehéz terepek lehetnek. A csata megkezdése előtt a játékteret két részre kell osztani.

Speciális szabályok
Az első két fordulóban a fedezékben álló modellek +3 ARM-ot is kapnak.
A második játékos harmadik körétől kezdődően a játékos akkor kontrollálja a csatateret, ha van modellje az ellenfele térfelén, ellenfelének pedig nincs modellje a saját térfelén. Menekülő modellek nem számítanak.

Győzelmi feltételek
Az a játékos, aki köre végén kontrollálja a csatateret megnyeri a játékot. A játékot az ellenséges vezér kiiktatásával is meg lehet nyerni.

 

3.Hét: 1 Ohm törvénye 2 Overrun 3 Destruction 4 Outflank, Outfight, Outlast 5 Restoration 6 Sacrifice

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr824924959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása