ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

Liga 4. hét

2012.12.03. 10:23 | rudeboy1969 | Szólj hozzá!

Elérkeztünk az alapszakasz utolsó hetéhez! Mivel sokan kezdtek csak a második héttől, illetve (elég előkelő helyen álló) játékos nem tudott játszani ezen a héten, ezért elmaradt meccseket lehet pótolni. Ezek a kisebb pontszámú meccsek is ehhez a héthez lesznek lekönyvelve (ergo kevesebb pontot érnek - pláne ha elbukott...), viszont lejátszásukkal meglehet a hely a playoffban!

Festésben is kemény volt a hét. Gyakorlatilag egyetlen nap volt amikor nem volt alkonyati fényviszony egész nap. Ezért a hét végén dupla pontnyi festést lehet leadni, így pótolni a héten elmaradt kenést. A teljes alapszakaszban megfesthető maximum 84 LP azonban nem módosul!

Az embermagas oszlop aktuális állása lesz a mérvadó a helyezések, a kihívások és az előrébb álló versenyzők legyőzéséért járó bónusz LP-k kiszámításában. Én (Wolfi) szervezőként nem játszom a rájátszásban.

És akkor az utolsó hét:

4.Hét 12.03.-12.09.: Cryx tavasz – ÁRULÓ!!! Játékonként egyszer válassz ki egy a caster/lock CMD-ban lévő ellenséges, nem caster/lock warrior modellt! Mindkét játékos dob 2d6-tal, és hozzáadja azt a CMD értékéhez. Ha a caster/lock magasabb eredményt ér el, mint a warrior modell, akkor az ellenséges modellel azonnal lemozoghatod a SPD értékét, majd tehetsz egy normális közelharci támadást. Ezután a modell visszakerül az eredeti játékos irányítása alá.

4.Hét: 1 Véres valóság 2 Alagút terror  3 Ohm törvénye 4 Close Quarters  5 Gauntlet  6 Overrun

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr404944528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása