ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

Legyen ön is vazallus!

2013.01.05. 17:59 | Tartótiszt | 1 komment

Címkék: verseny közlemény vassal malifaux

UPDATE:

A Főnixcsarnok jóvoltából a győztes 4000 ezer forintos ajándékutalványt kap.

A sorsolás január 14-én hétfőn lesz, a meccseket másnaptól lehet tolni. A kupára jelen állás szerint 12-en jelentkeztek, tehát még 4 hely kiadó, mert 16 fölé nem megyünk.

Karácsony előtt felpörögtek a Wyrd malmai, és kijöttek a régóta ígért Vassal modullal. Ezen felbuzdulva szerveznénk egy kieséses rendszerű tornát a teljes hazai állomány részvételével, ahol bárki indulhat és bárkivel összekerülhet.

A lebonyolítás a következő lenne: a jelentkezőket begyűjtve készítünk egy 16 vagy 32 fős egyenes kieséses sorsolást, ahol az egymáshoz közel élőket az első fordulóban egymás mellé rakjuk. A meccseket mondjuk 2 hetente kellene letudni, és csak a győztes megy tovább. (döntetlennél rematch vagy sima flipen aki nagyobbat húz)

Ahogy fogynak az emberek, úgy előfordulhat, hogy egy pécsinek kell egy győrivel játszani. Ekkor jön a Vassal. A végén meg csak egy maradhat, aki jól megnyeri a félig táblás, félig online versenyt. Nincs probléma a lemorzsolódással, hiszen amíg győzöl, addig az első helyre is van esélyed. Ha kikapsz, akkor meg úgyis véged.

Jelentkezni ebben a táblázatban lehet. Aki indulna, az lehetőleg gyorsan írja be magát, hogy minél hamarabb el tudjuk kezdeni. Köszi!

Aki még sosem látta a Vassalt, annak az elég részletes manuál mellett készítettek egy rakat tutorial videót is. Íme az első kedvcsinálónak (a többit meg lehet keresni YouTube-on):

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr24999988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása