ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

hát ez odabaty(na)

2009.03.29. 20:52 | Tartótiszt | 7 komment

Címkék: közlemény számítógép nap képe warmachine privateer press

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2009.03.28. 15:50:49
@ügyfélszolgálatos: Persze, hogy téma! Meg a legyen számítógépes játék, mozifilm, letölthető csengőhang.

Ha tudom, hogy ilyen hatást vált ki a dolog, korábban kezdek vele poénkodni. Ugyanis - állítólag - a Games Developers Conference egyik előadásán fotózták az alábbi képet.

Ami a PP-s topikból is kiderül, sokan óvatosan kezelik a kiszivárogtatást. Kommentálók felvetették, hogy a Photoshop sokat elbír, no és április elseje sincs már messze. Az tény, hogy a legjelentősebb számítógépes játékokkal foglalkozó oldalakon nyoma sincs WM-es dolognak. Az is tény, nehéz ilyesmit tökéletes titokban tartani, majd hirtelen villantani vele egy konferencián.

Nehéz, de lehetséges. Egyelőre a topikra nem érkezett hivatalos reagálás. De tudjuk, mit jelent az, ha sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánnak valamit. Ráadásul az egyik fórumozó végigtúrta a képen látható fejlesztőcégek oldalát, és erre akadt. Kezdhetünk bizakodni, mert ez áprilisi tréfának már túl durva lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr471033685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huntroll 2009.03.29. 21:06:28

Miközben írtad átnyálaztam a fórumos topicot is... nekem így elsőre vagy jack vs jack fighting game-nek (elég snassz), vagy kisebb csapatos TBS-nek tűnik (kb Heroes of Might and Magic jellegű csaták). Utóbbi fasza lenne, sütögethetném a hitetleneket, amíg ki nem jön a Tooth and Claw kiegészítő :D

Gerik001 2009.03.29. 21:25:57

hát nem hat meg igazán. Nekem jobban bejön ez asztal mögött.
Egy játék van amivel játszom az a COD 1. igaz azt is már havi 1 órát max. :)

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2009.03.29. 23:16:18

@Huntroll: Mi a snassz? Első lépés valamihez, amiről azt hittük, hogy sose lesz. A Mangled Metalhoz amúgy nem kell topicot nyálazni, az hivatalos forma, warcaster plusz jackek.

Másrészt ez nem az asztali téma helyett van, hanem mellett. Na mindegy, majd játszom vele egyedül ^_^

Huntroll 2009.03.29. 23:23:55

@geistwald: snassz alatt azt értem, ha két jack fogja püfölni egymást amolyan "mortal combat" stílusban. Ha emellé odarakunk még 3 jacket és egy castert + valami gondolkodást igénylő játékmenetet, akkor már öröm bódottá lesz. A topicnyálatás meg esetleges új infók miatt volt, nem azért, hogy megtudjam, mi is az a MM :P

Mértkellnick? 2009.03.30. 13:59:05

Ha az utóbbi jön be, akkor én tuti vevő vagyok rá, egy WM sereg most nem férne bele a keretbe, de egy korongot csak kigazdálkodik már az ember... csak el ne rontsák!

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2009.03.30. 15:59:19

Hát, akkor minden igaznak bizonyult. Valóban fura lett volna, ha semmi nem szivárog ki erről előbb, és valóban fura lett volna, ha színtiszta áprilisi tréfa lett volna.
süti beállítások módosítása