ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

minimalista battlereport lefekvés előtt

2009.09.14. 20:29 | Huntroll | 5 komment

Címkék: vicc szánalom battle report hordes wargaming circle of orboros trollblood

Gábor külön kérésére következzen egy gyors beszámoló tegnap esti emlékezetes meccsemről Tartótiszt versenyserege ellen:
Volt valami scenarió (ha jól emlékszem, a középvonalat kellett tartani úgy, hogy az ellenségnek nincs ott modellje), de gyakorlatilag nem számított semmit sem, tereptárgy gyanánt pedig mindkét térfélen egy-egy erdő, fal és sövény volt szimmetrikusan elrendezve.
A druidákat eKaya + Laris, WWolf, a ronda kos (Shadowhorn), Gorax, Wrongeye + Snappy, Druidák, Gudrun, Gatormen Posse, Shifting Stones, 2x Sentry Stone, és egy osztag Farrow Bone Grinders képviselte.

Troll részről Grim Angus, Impaler, Axer, Earthborn, Long Riders, Horthol, Champions, Fell Caller, KSB + Eldar, Gobberek és Gudrun lépett a pályára.

Circle kezd, TrollGudrun első alkalommal elhalálozik eKaya sebző spellje és egy túlbuzgó Mannekin jóvoltából. A sereg többi része helyezkedik, Kaya középen a kövek és egy erdő mögött sunnyog, Laris, a farkas és a kos balról, a krokik és a Gorax jobbról kerül, a csontdaráló disznók szétszóródnak.

Trollok helyezkednek, Gudrun sikertelenül berohamozza Larist, az Impaler rálő CircleGudrunra, de elhibázza, Grim Angus szintén, talál, de keveset sebez, Cross Countryt nyom a Long Riderekre, maradék furyt bepakolja a Krielstone-ba. Krielstone benyomja a +2 ARM aurát, Grim elé beáll egy Earthborn, egy Axer, és a Gobberek is leraknak egy füstöt elé, így csak balról, nagyon hülye szögből lehetett rálátni.
Itt Csonti már nagyon örült, mivel szerinte megnyerte a játékot, én meg, mint attritionhoz szokott játékos nem is értettem, hogy hogyan.
Circle második köre, Gatorok és Wrongeye megeszik a Goraxot, akinek az erejét  a desznyók Kayának adják. A Shadowhorn rányomja az animusát (+2 MAT és throw distance) a Warpwolfra és kicsinálja Gudrunt, Laris előreszalad Grim felé, warpwolf aktiválódik, + SPD-et kap, Larist nekib*ssza Grim Angusnak, amit elhibáz, de persze rászóródik. Kaya aktiválódik, kisétál az erdőből, hogy Laris a CTRL zónájába kerüljön, elnyomja Laris animusát, a rohadt kis dög mellé kerül, és két ütésből agyonveri Grim Angust.

Első reakcióm: WTF mekkoratápezmár,bezzeg én a trollokkal ilyet csak akkor tudok második körben, ha az ellenfél NAGYON nagy hülyeséget követ el...

Átgondoltabb konklúzió: Tényleg kemény ez a sereg (azért is lehet vele versenyt nyerni...), ráadásul elég kevés olyan módszer jut eszembe, amivel úgy meg lehet fogni, hogy közben ne nyerjenek a dendrofilok scenarióval. Konkrétan eMadrak tűnik az egyik legjobb megoldásnak (mellesleg az eDeneghra nevű problémámat is elég jól kezelné), úgyhogy lassan el is kezdem proxyzni kedvenc baltahajigáló gyilkológépünket.

Végszó gyanánt Tartótisztnek (és a többi szerencsésnek is) sok sikert kívánok Belgrádhoz, némi eMaddy-s gyakorlás után pedig visszavágót követelek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr201382076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2009.09.15. 09:57:56

Remek meccs volt! (NOT) :)

Én kérek elnézést. Ez egy ultraszemét, szinte kivédekezhetetlen lista, de amíg az Extollerek meg Molik Karn olyan, amilyen, meg a Bane Knightok és Bile Thrallok ellen sem indul büntetőper, addig én sem lazázom versenyen.

tengerSAM (törölt) · http://tengersam.blog.hu 2009.09.15. 10:48:01

Én elhatároztam, hogy TT ellen nem játszok, mer minek szopassam magam, úgyis lever mint vak a poharat. :D
Kevesen tudnak olyan g*ci sereget összerakni, mint ő. :D

rudeboy1969 2009.09.15. 11:20:26

Na akkor kihívlak egy tesztelésre! Jövő hét keddre!

Mértkellnick? 2009.09.15. 11:22:35

Köszi, köszi, nagyon hálás vagyok a reportért, játszani meg azért kell az ilyen ellen, mert ha egyszer sikerül elverni a másnapos, sertésnáthában és családi gondok hálójában vergődő ellenfelet, egy életen át lehet mesélni. :)
süti beállítások módosítása