ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

öjömbódottá

2009.12.23. 15:00 | Tartótiszt | 3 komment

Címkék: verseny közlemény figura privateer press táblás játék infinity malifaux

A tologatós, babázós mikrokultúrában meglehetősen komoly nemzetközi médiapozíciót elfoglaló Tabletop Gaming News nyilvánosságra hozta olvasói szavazásának eredményeit az év legjeiről. A nagy öröm annak jár, hogy nem szarral gurítunk, csak jó cuccokkal foglalkozunk. És ez most már hivatalos. Az eredmények:

Sci-fi Miniature

Corvus Belli (Infinity) - Lunokod Sputnik


Fantasy Miniature

Privateer Press (Warmachine/Hordes) - Wrong Eye & Snapjaw 


Rules or Expansion

Wyrd Miniatures - Malifaux 

Ami a részleteket illeti, a szputnyikok viszonylag szoros szavazáson, de azért egyértelműen hozták az első helyet. Ráadásul a végső ötös mezőnyben további két infinitys figura is ott figyelt. Well done!

Nagy kedvencünk, a krokodilpáros óriási csatában nyomta le a Hell Dorado egyik csodálatosan visszataszító babáját. A szavazás első körében még ez a terrorszekrény volt az élen, de a döntő fordulóban Snapjaw-ék mindenkit megevéssel fenyegetve megfordították az eredményt, és célfotóval győztek. A harmadik helyen szintén régi ismerőst, epikus Thagrosht találjuk.

Végül a rules/expansions kategória, ahol a Malifaux eredetisége lenyomott minden nagyobb hatalmú (és népszerűbb) játékrendszert, kiadványt. A PP-nek annak ellenére sem volt halványa esélye sem a győzelemre, hogy twitteroldalán erősen nyomta nevezettjeit. A Retribution szabálykönyvével így is szépen teljesített, hiszen a Games Workshop egyébként remek táblás társasjátékát, a Space Hulkot könyökölte le a dobogón.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr481618125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gróf Úr 2009.12.23. 15:37:10

Hát, igen. Kitűnő az ízlésünk, az már biztos :-)

Bedeko 2009.12.23. 23:08:53

@Gróf Úr: Szerintem helyesebb az a megállapítás, hogy nem maradtunk le az aktuális trendektől. Az ilyen olvasói szavazáson sohasem a szakmaiság a szempont, hanem a ki mit szeret, ki mivel játszik, minek van éppen nagyobb divatja, rajongótábora. Én Menoth-ra szavaztam volna, te a Pukislamra, Wolfi a beteg k.rvákra és így tovább. :)

De legalább nem lettek a befutók rosszak. Sőt, kifejezetten jók / szépek kapták a díjakat.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2009.12.24. 08:54:34

@Bedeko: Köszi, hogy komolyan vetted a tréfás érdekességnek szánt posztot. :)
süti beállítások módosítása