ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

támadnak a babákok

2011.07.21. 19:09 | Tartótiszt | 4 komment

Címkék: táblás játék malifaux puppet wars

Néhány perccel ezelőtt élesedett a Wyrd új társasjátékának az oldala. A Puppet Wars a Malifaux világának karikatúráival játszandó, táblás társasjáték 2-4 fő részére. Igazából nem érdemes különösebben hosszabb bejegyzést írni a témáról, hiszen minden lényegi információ (beleértve a szabályokat is) megtalálható az oldalon.

Have fun, have a puppet!

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr663087136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2011.07.21. 22:19:05

Közben nagyjából átfutottam a dolgokat. A szabályokról korai lenne nyilatkozni, de maga az oldal minősége és a benne lévő ötletek elképesztőek. Animált magyarázó ábrák, remekül szerkesztett szabályok, sőt még egy kártyahúzó alkalmazást is lefejlesztettek, hogy könnyeben érthető legyen a mechanizmus.

A bétateszt után úgy voltam vele, hogy nem fog kelleni nekem Puppet Wars, de már kezdek meginogni. Jaj!

bbzs 2011.07.22. 18:56:26

veszek.

majd tolod velem.

majd gyakran veszítek, de neked ennyit megér.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2011.07.23. 12:29:38

@bbzs: Igazából arra gondoltunk, hogy vehetnénk a cuccot cantinás megoldásban. Márkó, Angyi és én már benne vagyunk. Ha nem akarod folyamatosan otthon ölelgetni, akkor veled ez már 4. Ha pár embert még érdekel, akkor fillérekből megvan, és szépen elkulcsoljuk a Cantinában, hogy akinek éppen kedve van, az hozzáférhessen. Ettől persze még el lehet vinni egy-egy alkalommal akármelyik részvényesnek, ha máshol akar vele játszani. Hm?

bbzs 2011.07.29. 18:05:48

tekintve, hogy az Arkham játékomat a Cantina polcán tartom, ebben is benne lennék... ;)
süti beállítások módosítása