ezt írja a geek

Nincs megjeleníthető elem

boardgame news

Nincs megjeleníthető elem

tengersam wh40k

Nincs megjeleníthető elem

liga 2. hét

2012.11.20. 10:59 | rudeboy1969 | Szólj hozzá!

Címkék: esemény warmachine táblás játék hordes

2.Hét 11.19.-25.: Cygnar ősz – Vihar! Minden round elején dobj d6-al. 1-es esetén arra a körre a LOS 12”-re csökken. Ezen felül az asztal közepére rakj egy 3”-es AoE-t, amelyre mindkét játékos dob szóródást. A második szóródás után az a modell, ami az AoE alatt van egy 10-es erejű mágikus villámsebzést szenved el. Az eltalált warjackek disruptiont is kapnak.

2.Hét: 1  Alagút terror  2 Gauntlet 3 Supply and demand 4 Process of Elimination 5 Incoming 6 Diversion



Alagút terror

Összefoglaló: Thornwood mindig is ismert volt arról, hogy a föld alatt futó alagutak könnyen beszakadhatnak! Győzd le az ellenséget, de közben igyekezz elkerülni az élve eltemettetést!

Speciális szabályok
A játék kezdete előtt, az asztalt négy negyedre kell felosztani.
Átlós felállítás van érvényben. A második játékos második körétől kezdve dobj d6-tal és nézd meg az alábbi táblázatot!
1: Délnyugati kvadráns beomlik
2: Délkeleti kvadráns beomlik
3: Északnyugati kvadráns beomlik
4: Északkeleti kvadráns beomlik
5 vagy 6: Nincs esemény

Minden, az adott táblanegyedben lévő modell -2 DEF és SPD büntetést szenved el, és a LOS 5˝ csökken a körre, ahogy az alagút elkezd összeomlani alattuk.

Minden körben, a második játékos második körétől kezdve, egy táblanegyedet akkor kontrollál egy játékos, ha neki van modellje az adott táblanegyedben, az ellenfelének pedig nincs.
Ahhoz, hogy egy egység kontrolláljon egy táblanegyedet az egység minden tagjának azon belül kell tartózkodnia. Menekülő egység nem kontrollál.

A bejegyzés trackback címe:

https://geistwald.blog.hu/api/trackback/id/tr134916157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása